Fitbit odišiel zo Slovenska. Končí aj automatická obnova služby Premium

Google na svojom blogu informoval o konci predaja produktov značky Fitbit. Podpora vrátane možnosti reklamácie, zákazníckeho servisu a aktualizácií systému ostáva.

Nečakaná správa o stiahnutí sa z niektorých trhov Európy prekvapí nielen záujemcov o nové zariadenia, ale určite aj majiteľov existujúcich smart produktov. Tých môže upokojiť vyhlásenie Googlu o tom, že i naďalej bude posielať aktualizácie a dodrží podmienky záruky. 

Značku Fitbit sťahuje z týchto krajín: Chorvátsko, Česká republika, Estónsko, Maďarsko, Lotyšsko, Litva, Luxembursko, Poľsko, Portugalsko, Rumunsko a Slovensko. Okrem zrušenia predaja výrobkov prestala od 23. októbra 2023 na uvedených trhoch platiť automatická obnova členstva Fitbit Premium. 

Platené členstvá len dobehnú svoje vyfakturované obdobie (plus 30 dní bezplatne navyše) a nové sa už automaticky neobnovia. Účet sa prepne na základnú službu bez prémiových funkcií. Ak si chcete zachovať prístup k prémiovým funkciám, môžete sa po vypršaní aktuálneho predplatného znova prihlásiť na odber Premium služby v ​​mobilnej aplikácii Fitbit.

Zdroj: support.google.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu