Fitbit Charge 6: Google funkcie a 7-dňová výdrž

Po dvoch rokoch prichádza na trh ďalšia generácia športového náramku. Ponúka operačný systém Googlu, takže nechýbajú benefity ako Google mapy, bezkontaktné platby čo ovládanie YouTube Music zo zápästia. Nevýhoda ostala - vysoká cena.

Najnovším prírastkom do portfólia nositeľných Google zariadení pribudol fitnes náramok Fitbit Charge 6. využíva integráciu s Google aplikáciami vrátane Peňaženky, takže náramok využijete aj na bezkontaktné platby. 

Základné parametre:

Rozmery: 39 x19 x 11,7 mm, 1,04” AMOLED displej, Bluetooth, GPS, Glonass, NFC, +40 režimov cvičenia, VO2 Max, celodenné monitorovanie srdcovej frekvencie, SpO2, sledovanie spánku, stresu, teploty kože, ženského zdravia, vodeodolnosť 5 ATM, až 7-dňová výdrž na jedno nabitie, kompatibilita Android a iOS.

Novinka prináša 1,04-palcový AMOLED displej s funkciou Always on, meranie fyzickej aktivity, viac než 40 cvičebných režimov s podporou merania VO2 Max a pýši sa vylepšeným optickým senzorom, ktorý má v spojení s algoritmom strojového učenia ponúknuť oveľa presnejšie monitorovanie srdcovej činnosti než predchádzajúca generácia. 

Nechýba upozornenie na nepravidelnú činnosť srdca, meranie SpO2, stresu, spánku aj teploty kože. Samozrejmosťou je vodotesnosť 5 ATM, takže s nimi môžete plávať a pri vonkajších aktivitách oceníte integrované GPS. Výdrž na jedno nabitie je približne sedem dní. 

Fitbit Charge 6 sa predáva v čiernej, béžovej a oranžovej farbe za 159,95 eur. Po zakúpení získate 6-mesačné členstvo Fitbit Premium s pokročilými štatistikami a funkciami na zlepšenie zdravia zadarmo. 

Zdroj: fitbit.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu