EA má vo vývoji tri nové Star Wars hry od Respawnu

Po úspechu Jedi Fallen Order sa máme dočkať ďalších troch Star Wars hier z dielne Respawnu. EA k nim prezradila zopár oficiálnych informácií, ktoré zahŕňajú tím tvorcov a žánre jednotlivých titulov.

Electronic Arts má dlhé roky licenciu na značku Star Wars. Firma ju však zatiaľ naplno nevyužila a priniesla hlavne multiplayerové Battlefront hry, nakoľko titulom pre jedného hráča príliš neverila. Všetko však zmenilo obrovské prekvapenie v podobe Star Wars Jedi: Fallen Order, ktoré vyšlo v roku 2019 a zabodovalo ako u hráčov, tak u kritikov. 

Je výsledkom poctivej práce štúdia Respawn Entertainment (Titanfall), ktoré tak od EA dostalo zelenú na ďalšie Star Wars hry. Prvou z nich bude pravdepodobne Jedi Fallen Order 2, o ktorom sa hovorí už dlhšie. Akčnú adventúru, ktorú EA spomína v tlačovej správe má pod palcom ostrieľaný Stig Asmussen (God of War, Mortal Kombat, Jedi Fallen Order), 

Druhým zatiaľ neoznámeným projektom je Star Wars strieľačka z prvého pohľadu. O jej vývoj sa stará ​​Peter Hirschmann (LEGO Star Wars, Medal of Honor). Tretí projekt poteší milovníkov stratégií a Respawn na ňom spolupracuje so štúdiom Bit Reactor. Vedie ho skúsený Greg Foerstch (Sid Meier’s Civilization). Žiadne ďalšie podrobnosti k titulom zatiaľ nie sú známe. Ak sa objavia, budeme vás informovať. 

Zdroj: ea.com

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu