Dying Light 2 ponúkne až 500 hodín hrateľnosti

Pokračovanie zombie akcie Dying Light 2 poteší hráčov, ktorí sa vo virtuálnom svete radi stratia na desiatky až stovky hodín. Autori zverejnili konkrétne tri časové údaje, ktoré odzrkadľujú celkovú dĺžku hrateľnosti.

Dying Light 2 vychádza už budúci mesiac a štúdio Techland nešetrí stále ďalšími informáciami. Už sme videli niekoľko ukážok hrateľnosti, otvorený svet či NPC postavy. Potom vývojári odprezentovali ray tracing, parkúr, bojový systém a predviedli stromy schopností. Najnovšie prišli s informáciami ohľadom dĺžky hrateľnosti.

Ak s hrami radi trávite desiatky až stovky hodín, rozhodne nebudete sklamaní. Úplné dokončenie Dying Light 2 má totiž zabrať až 500 hodín hrateľnosti. Pod týmto číslom sa ukrýva kompletný prechod hrou, vrátane vyskúšania každého z možných koncov. K tomu sa ráta aj dokončenie všetkých vedľajších úloh a preskúmanie každého kúska mapy. Zabudnúť netreba ani na všetky dialógy a pozbieranie zberateľských predmetov. 

Ďalším meradlom hrateľnosti je hranica 80 hodín, pod ktorou sa ukrýva hlavná dejová linka a všetky vedľajšie úlohy. Ak však patríte k hráčom, ktorí si radi vychutnajú iba príbeh, Dying Light 2 vám taktiež ponúkne slušných 20 hodín. Novinka po niekoľkých odkladoch napokon konečne vyjde už 4. februára na PC, staré aj nové konzoly. 

Zdroj: Twitter

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu