Crash Bandicoot 4: It's About Time tento mesiac príde na Steam

Kvalitnú skákačku s obľúbeným hrdinom si po rokoch už čoskoro užijú aj hráči na počítačoch. Crash Bandicoot 4: It's About Time tam zavíta prostredníctvom Steamu.

Podarená skákačka Crash Bandicoot 4: It's About Time vyšla pôvodne pred dvoma rokmi exkluzívne na konzoly a paltformu Battle.net. Teraz si ju môžu užiť aj hráči na PC aj cez Steam, kde zamieri už 18. októbra. Obľúbený Crash ponúkne originálny príbeh, v ktorom bude nutné prekaziť plány Dr. Nea Cortexa a pomocou štyroch kvantových masiek zachrániť multivesmír. 

Crash Bandicoot 4: It's About Time ponúkne niekoľko hrateľných postáv, modernú farebnú grafiku a pestrú paletu zábavných úrovní. O tom, že ide o kvalitný titul svedčí aj hodnotenie na portáli Metacritics. Jeho skóre začína na 80 % a stúpa vyššie podľa platformy. 

Vývojári navyše začali lákať aj na dátum 8. decembra, kedy údajne prinesú niečo viac. Okamžite sa tak začalo špekulovať o tom, že práve vtedy oznámia nové pokračovanie série s Crashom. Zároveň ide o dátum, kedy prebehne podujatie The Game Awards, ktoré je okrem oceňovania vydaných hier známe aj veľkými oznámeniami. 

Zdroj: gematsu.com


 

Diskusia k článku:

marek09.10.2022 - 12:40 Trvalý odkaz

Na PC hra vysla uz davno, akurat sa predavala iba cez battle.net. Hra teda teraz prichadza iba na Steam.

Celá diskusia 2 príspevky