Chcete ísť s nami na uvedenie Samsungu Galaxy Note 10? Už máte len jeden deň

Už len jeden deň nás delí od žrebovania výhercu, ktorý sa spolu s frajerkou či kamošom zúčastní oficiálneho uvedenia série Samsung Galaxy Note 10 na Slovensku. A dokonca tam môže jeden Note 10 vyhrať!

Od 8. augusta môžete do diskusie pod článkom Poď s nami na oficiálne uvedenie Galaxy Note 10, možno tam jeden vyhráš, prispievať svojimi skúsenosťami s niektorým z modelov rodiny Galaxy Note.

Samsung totiž na slávostné predstavenie, ktoré sa koná 21. augusta, pozve aj jedného z vás. Čaká nás tam nielen výborné jedlo, drinky a zábava, ale jeden z účastníkov bude môcť Galaxy Note 10 vyhrať.

Aj keď sa na vás šťastena neusmeje a Note nevyhráte, určite svoju účasť neoľutujete. Veď si tam naživo budete môcť obidve novinky pozrieť, vyskúšať a porozprávať sa s redaktormi technologických webov. 

Tak neváhajte a zapojte sa do súťaže, čas máte iba do polnoci 18. augusta. Už deň na to, 19. 8. 2019, vyberieme v redakcii troch najzaujímavejších finalistov, z ktorých vyžrebujeme jedného, ktorý s nami pôjde v stredu na veľkolepý samsungácky event. Možno to budete práve vy!

Diskusia k článku:

Daor3218.08.2019 - 15:28 Trvalý odkaz

Bol by som zvedavy kolko ludi sa zapojilo do sutaze tak aby neklamali :-)

Celá diskusia 3 príspevky