Československý turnaj v Mortal Kombat 1 láka na ceny v hodnote 10-tisíc. Zapojiť sa môžete bezplatne.

Nový Mortal Kombat 1 už klope na dvere a šikovní hráči zo Slovenska a Česka sa v ňom môžu pobiť o finančné a vecné ceny. Prihlásenie je bezplatné a turnaj štartuje koncom septembra.

Očakávaný Mortal Kombat 1 už klope na dvere a pri tejto príležitosti sa v Česku odohrá atraktívny turnaj. Organizuje ho lokálny distribútor Cenega Czech spolu s Xzone a Czech Arcade. Prví lokálni šampióni môžu vyhrať ceny v hodnote 10-tisíc českých korún. Tie si rozdelia traja najlepší hráči, ktorí sa proti sebe stretnú zápasoch po dvoch kolách s časom 60 sekúnd. 

Účastníci budú rozdelení do skupín, kde si zahrá každý s každým na dva víťazné zápasy. Za každú výhru môžu získať jeden bod a z každej skupiny postúpia dvaja hráči do vyraďovacieho pavúka v systéme Double Elimination. Turnaj sa hrá na PlayStation 5 a hráči môžu využiť vlastné ovládače. 

Na prvých troch najlepších čakajú finančné odmeny až do výšky 3-tisíc korún, spolu s vecnými cenami v štýle hry Mortal Kombat 1. Prvý československý turnaj sa odohrá 30. septembra v Prahe, konkrétne v Reload Esports Bare. Prihlásiť sa môžete bezplatne na oficiálnej českej stránke, kde nájdete aj všetky pravidlá. Štart turnaja je stanovený na 10:00 a vyhlásenie víťazov prebehne o 18:00. 

Zdroj: tlačová správa
 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu