Česká hororová hra Someday You'll Return vychádza na PlayStation

Titul sleduje príbeh zúfalého otca, ktorý pátra po svojej dcére v lesoch južnej Moravy. Obsahuje české titulky a vychádza vo verzii Director’s Cut s množstvom noviniek a vylepšení.

Český psychologický horor Someday You'll Return vyšiel pôvodne na PC v roku 2020. Aktuálne sa však vracia vo vylepšenej Director’s Cut verzii, ktorú vývojári z CBE Software pripravili na Steam aj pre konzoly PS4 a PS5. Someday You'll Return Director’s Cut je príbehová adventúra odohrávajúca sa v surrealistických lesoch južnej Moravy. 

Sledujeme v nej postavu zúfalého otca menom Daniel, ktorý pátra po svojej stratenej dcére Stele. Vzhľadom na tieto okolnosti je nútený vrátiť sa do lesa, kam už nikdy nechcel vstúpiť. Hra sleduje motívy otcovstva, strachu či zmierenia sa s vlastnou minulosťou. Mieša prvky fantasy aj hororu a hráča uvádza do situácie, kedy nebude vedieť, čo je skutočné. 

Aktuálne vydaná verzia Someday You'll Return Director’s Cut prináša mnohé vylepšenia a je výsledkom dvoch rokov práce. Čakať môžeme úpravy hrateľnosti, nové funkcie a veľa nového obsahu. Vývojári pripravili plynulejší zážitok, pridali podporu DLSS a lepšie nasvietenie lokalít. 

Je tu viac dynamickej hrateľnosti, intenzívnejšie scény strachu či nové puzzle elementy. Samozrejmosťou je nový skrytý koniec hry, foto režim a lepší zvukový systém. Zostáva len dodať, že príbeh Someday You'll Return Director’s Cut si môžete vychutnať s českými titulkami. 

Zdroj: bohemia.net


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu