Na jeden záber: MyPhone Hammer Iron

Kompaktný 3,5-palcový dual SIM android láka na vode, nárazom i prachu odolnú konštrukciu a nízku cenovku.

MyPhone Hammer Iron je zaujímavý smartfón za necelých sto eur. Napriek kompaktným rozmerom má vysokú hmotnosť - 160 gramov. Má vode i prachu odolnú, robustnú konštrukciu a spĺňa certifikáciu IP67, čo znamená, že vydrží až 30 minút ponorený v sladkej vode do hĺbky jedného metra.

Dotykový displej s 3,5-palcovou uhlopriečkou a HVGA rozlíšením 320 x 480 bodov je z tvrdeného skla. Vo vnútri pracuje dvojjadrový procesor s taktom 1,3 GHz, 1 GB operačná pamäť RAM a 4 GB vnútorný úložný priestor. Pod zadným krytom, pripevneným skritkami, našiel svoje miesto slot na microSD kartu. Operačný systém Android beží v staršej verzii 4.2.2 Jelly Bean.

ikona

MyPhone Hammer Iron - odolný dvojsimkáč za stovkuRecenzia vode, prachu a nárazom odolného dual SIM smartfónu s 3,5'' HVGA displejom a OS Android. Poteší bohaté balenie, zamrzí slabá čitateľnosť displeja v exteriéri.

MyPhone Hammer Iron podporuje siete tretej generácie, Wi-Fi, GPS, Bluetooth 4.0 a pravdepodobne nechýba ani FM rádio. Na fotografovanie a nahrávanie videí poslúži zadný 2-megapixelový fotoaparát s prisvetľovacou diódou, predná kamera ponúkne iba VGA rozlíšenie. Batéria s kapacitou 1 800 mAh udrží smartfón až desať dní v pohotovostnom režime.

Na jeden záber: MyPhone Hammer Iron

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu