Na jeden záber: MyPhone Cube

Cenovo dostupný dual SIM android s 5’’ qHD displejom poteší slušnou výbavou a bohatým produktovým balením. Nízka cenovka ale prináša aj niekoľko kompromisov.

MyPhone Cube má štvorjadrový procesor MediaTek MT6582M s taktom 1,3 GHz, 1 GB operačnú pamäť RAM a vnútorný priestor v dvoch verziách - 4 GB a 16 GB. Odporúčame vám zakúpiť si model v väčšou pamäťou. Rozdiel v cene nie je dramatický. Okrem dvoch slotov na SIM kartu (jeden na klasickú, druhý na microSIM), nájdete pod odnímateľným zadným krytom aj miesto pre microSD kartu do veľkosti 32 GB.

Päťpalcový IPS displej má qHD rozlíšenie 540 x 960 bodov, čo však v tejto cenovej kategórii až tak neprekáža. Pod displejom sa nachádzajú tri dotykové (podsvietené) tlačidlá, tie fungujú aj ako notifikačná dióda. Zadný fotoaparát má 8-megapixelové rozlíšenie, automatické zaostrovanie a LED blesk, predná kamera disponuje dvomi megapixelami. Zázraky však nečakajte.

ikona

MyPhone Cube - jednoducho dobrý dual-simRecenzia 5'' smartfónu s qHD displejom, slabým 8 Mpix fotoaparátom, náhradným krytom v balení a 1 800 mAh batériou. Určite siahnite po jeho 16 GB variante.

Nechýba podpora HSPA+, Wi-Fi, GPS, Bluetooth 4.0 ani FM rádio, batéria ponúka kapacitu 1 800 mAh. Tá zvládne na jedno nabitie len jeden deň bežnej prevádzky.

Na jeden záber: MyPhone Cube

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu