Na jeden záber: LG G Flex 2

V krátkej video recenzii sme sa pozreli na druhú generáciu smartfónu so zakriveným 5,5’’ Full HD displejom, výkonným procesorom a kvalitným 13-megapixelovým fotoaparátom.

LG G Flex 2 je nástupcom minuloročného modelu G Flex. Dostal menší 5,5-palcový OLED displej, rozlíšenie narástlo na Full HD (1 080 x 1 920 bodov), výkonnejší 64-bitový procesor s ôsmimi jadrami a novší Android 5.0.1 Lollipop so známou nadstavbou výrobcu. Tá ponúka množstvo softvérových vylepšení a prispôsobení. Operačná pamäť RAM má 2 GB, vnútorný 16 GB priestor rozšírite microSD kartami do veľkosti 128 GB.

Konektivitu zabezpečuje HSPA+, LTE, Wi-Fi, Bluetooth 4.1, GPS, Glonass a nechýba ani NFC technológia. Fotoaparát ponúka 13 megapixelov, LED blesk, laserové zaostrovanie, optickú stabilizáciu obrazu a nahrávanie videa až v 4K kvalite. Predná kamera disponuje 2,1-megapixelovým snímačom. Kapacita batéria sa znížila o 500 mAh na 3 000 mAh, výrobca ale sľubuje rýchle dobíjanie, 50 % kapacity by ste mali dosiahnuť už po 40-tich minútach nabíjania. S dodávanou nabíjačkou.

ikona

LG G Flex 2 - zase originálny a zase plastovýRecenzia výborne vybaveného 5,5” smartfónu s 13 Mpix fotoaparátom, 4K videom, optickou stabilizáciou, 3 000 mAh batériou a unikátnou zahnutou konštrukciou.

Zadnému odnímateľnému krytu nechýba špeciálna vrstva s funkciou Self Healing, ktorá dokáže drobné škrabance a ryhy opraviť ešte rýchlejšie než predchádzajúci model. Stačí na to izbová teplota (približne 22 °C) a do desiatich sekúnd odreniny zmiznú. S väčšími škrabancami si však neporadí.

Na jeden záber: LG G Flex 2

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu