Na jeden záber: Sony Xperia E4

Lacný, päťpalcový android s qHD displejom a osvedčeným používateľským prostredím s viacerými zaujímavými funkciami. Zamrzí slabý fotoaparát a občas pomalšie reakcie.

Sony Xperia E4 sa od svojho súrodenca Xperie E4g líši absenciou NFC i LTE sietí (na pripojenie do internetu tak využijete len 3G), slabším procesorom a väčším 5-palcovým displejom. Rozlíšenie 540 x 960 bodov však majú spoločné. Preto je podľa nás model Xperia E4g lepšou voľbou. Aj keď si priplatíte približne tridsať eur.

Vo výbave nájdeme štvorjadrový procesor taktovaný na 1,3 GHz, 1 GB operačnú pamäť RAM a 8 GB vnútorný priestor rozšíriteľný microSD kartami do veľkosti 32 GB. Operačný systém Android 4.4.4 KitKat dopĺňa používateľské prostredie výrobcu.

Fotografie a videá vo Full HD kvalite zhotovíte 5-megapixelovým fotoaparátom s LED bleskom, výsledná kvalita snímok však neohúri. Na video chat alebo autoportréty nájdete prednú kameru s rozlíšením dva megapixely.

ikona

Sony Xperia E4 - značková odpoveď na čínske lacákyRecenzia cenovo dostupného smartfónu s 5'' qHD displejom, dostatočným výkonom a prepracovaním prostredím od Sony. Zamrzí vstavaná batéria a slabý fotoaparát.

Zvyšné špecifikácie zahŕňajú Wi-Fi, GPS, Bluetooth v novej verzii 4.1, FM rádio s RDS a 2 300 mAh batériu. Tá pri bežnom použití vydrží približne dva dni na jedno nabitie.

Na jeden záber: Sony Xperia E4

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu