Na jeden záber: Sony Xperia Z3

V redakcii sme sa pozreli aj na aktuálnu vlajkovú loď s vodeoodolnou konštrukciou, 5,2’’ Full HD displejom a 20,7 Mpix fotoaparátom a slušnou výdržou.

Sony Xperia Z3 je o milimeter užšia a o deväť gramov ľahšia než predchodca Xperia Z2. V dizajne nastali len kozmetické úpravy. Smartfón má 7,3 mm tenký zaoblený hliníkový rám a displej z tvrdeného skla. Štvorjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 801 taktovaný na 2,5 GHz ponúkne o niečo viac výkonu než Xperia Z2. Operačná pamäť RAM má stále 3 GB a vnútorný 16 GB priestor sa dá rozšíriť pamäťovými kartami o ďalších 128 GB.

Zmena nenastala ani pri 5,2-palcovom displeji. Stretávame sa tu s dostatočným Full HD rozlíšením 1 080 x 1 920 bodov. Medzi špecifikáciami nájdeme podporu rýchlej dátovej siete HSPA+, LTE, Wi-Fi, GPS, Glonass, Bluetooth, DLNA, NFC, 3,5 mm jack a microUSB konektor s funkciou MHL na pripojenie externých zariadení. Batéria má o 100 mAh menej než predchodca, a to 3 100 mAh, no výdrž je o niečo dlhšia.

ikona

Sony Xperia Z3 - opatrný fejslift zet-dvojkyRecenzia top Xperie so silnejším procesorom, rovnakým 5,2'' Full HD displejom, 21 Mpix fotoaparátom a stereo reproduktormi. Otravný kryt microUSB ostal.

Novinka láka na 20,7-megapixlový fotoaparát s množstvom sofvérových vychytávok, ktorý má podľa výrobcu patriť k najlepším na trhu. Videá zhotovíte až v 4K kvalite. Xperia Z3 je obohatená o ovládač PS4 Remote Play. Smartfón tak môžete používať ako vzdialenú obrazovku, na ktorú sa pripojíte a ovládate svoje PS4 hry.

Na jeden záber: Sony Xperia Z3

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu