Na jeden záber: Nokia Lumia 930

Krátke video vám predstaví výborne vybavený windowsfón s 5'' Full HD displejom, kvalitnou kovovou konštrukciou a 20-megapixelovým fotoaparátom s optickou stabilizáciou obrazu.

Nokia Lumia 930 je aktuálnou vlajkovou loďou s operačným systémom Windows Phone 8.1. Ponúka známy unibody dizajn s pevnou konštrukciou, ktorej hlavná nevýhoda je v absencii slotu pre pamäťovú kartu. Na uloženie multimediálnych súborov a dokumentov vám tak bude musieť stačiť vnútorný 32 GB priestor, prípadne môžete využiť cloudové služby. OneDrive od Microsoftu ponúka bezplatne 7 GB.

Výkon má na starosti štvorjadrový procesor s taktom 2,2 GHz a 2 GB operačná pamäť RAM. Veľký päťpalcový OLED displej pokrytý odolným sklíčkom Gorilla Glass 3 dostal Full HD rozlíšenie 1 080 x 1 920 bodov a vysokú citlivosť, takže v zime si pri ovládaní smartfónu môžete nechať na rukách rukavice.

Na fotografovanie a nahrávanie videí je určený 20-megapixelový fotoaparát s automatickým zaostrovaním, duálnym LED bleskom, optikou Carl Zeiss a technológiou Rich Recording. Nechýba ani predná kamera. Zvyšná výbava zahŕňa podporu rýchlej dátovej siete HSPA+, LTE, Wi-Fi, GPS, Glonass, Bluetooth 4.0, DLNA, NFC i FM rádio. Batéria s kapacitou 2 420 mAh podporuje aj bezdrôtové nabíjanie.

ikona

Recenzia: Nokia Lumia 930 - keď prednosť dostane výkon pred výdržouRecenzia výkonného windowsfónu s krásnym 5'' Full HD displejom a výborným 20 Mpix fotoaparátom s OIS. Zamrzí prehrievanie pri záťaži a slabšia výdrž.

Na jeden záber: Nokia Lumia 930

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu