Na jeden záber: Lenovo Yoga Tablet 10 HD+

Tablet s inovatívnou konštrukciou dostal svojho nástupcu, a tak sme sa v redakcii pozreli, čo Lenovo vylepšilo a kde má 10’’ tablet s Full HD obrazovkou ešte medzery.

Lenovo Yoga Tablet 10 HD+ je nástupcom desaťpalcového tabletu s netradičnou konštrukciou Lenovo Yoga Tablet 10href>. v rovnako veľkom tele ponúka vyšší výkon, jemnejšie rozlíšenie displeja a zadný fotoaparát s väčším rozlíšením.

Výrazným dizajnovým prvkom tabletu je valec na jeho spodnej časti, ktorý slúži nielen na uchopenie, ale vyklopením podstavca získate viacrežimový stojan. Vo vnútri valca je ukrytá 9 000 mAh batéria. Nachádza sa tu aj objektív osemmegapixlového fotoaparátu, tlačidlo napájania, stereo reproduktory a 3,5 mm audio konektor. Predná kamera s 1,6 Mppix rozlíšením svojim výkonom sklamala a poslúži snáď len nenáročnému používateľovi alebo núdzi.

ikona

Základné info: Lenovo Yoga Tablet 10 HD+Zaujímavý tablet s netradičnou konštrukciou dostal svojho nástupcu. Displej má lepšie, Full HD rozlíšenie, zlepšila sa hardvérová výbava a rozlíšenie fotoaparátu narástlo na 8 megapixelov.

IPS displej s uhopriečkou 10,1-palca sa konečne dočkal Full HD rozlíšenia. Preto znamienko plus v názve tabletu. O chod systému sa stará štvorjadrový procesor taktovaný na 1,6 GHz a operačná RAM pamäť narástla na 2 GB.Vnútorný úložný priestor s 16 GB a 32 GB interným úložiskom je možné rozšíriť pomocou microSD karty o ďalších 64 GB.

V našich obchodoch sa 16 GB Wi-Fi verzia Lenovo Yoga Tablet 10 HD+ predáva za cenu približne 279 eur, 32 GB verzia s 3G modulom za 319 eur. To je vzhľadom na výbavu prijateľná suma.

Na jeden záber: Lenovo Yoga Tablet 10 HD+

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu