HTC sľúbilo aktualizáciu na Android L pre One (M7) a One (M8)

Po predstavení novej verzie Androidu na vývojárskej konferencii Googlu, sa HTC zaviazalo, že do 90 dní od jej sprístupnenia vydá aktualizáciu pre vybrané modely radu One.

Naši zákazníci sú na prvom mieste, hovorí výrobca, a tak v rámci programu HTC Advantage prinesie na vybrané modely smartfónov najnovšiu verziu Androidu L. Aj keď Google zatiaľ nevydal zdrojový kód novej verzie, HTC sľúbilo, že do 90 dní od jeho sprístupnenia uvoľní update pre majiteľov dvoch posledných vlajkových lodí.

“HTC

Neskôr by sa aktualizácie mali dočkať aj ďalšie smartfóny. V akej fáze je vývoj novej verzie si môžete kontrolovať na stránke www.htc.com. Bližší termín zverejní HTC potom, čo od Googlu obdrží konečný softvér. Netreba zabúdať ani na to, že aktualizácia zariadení je závislá od krajiny, prípadne operátora.

ikona

Google I/O: Nový Android, platforma pre rozvojové trhy, TV, autá a fitnessOtváracia prednáška najväčšej tohtoročnej vývojárskej konferencie Googlu sa niesla najmä v znamení noviniek v operačnom systéme Android. Na jeseň príde jeho nová verzia, no uvidíme ho aj v lacných mobiloch pod 100 dolárov, v automobiloch a nových televízoroch.

Nová platforma označovaná ako 5.0 Lollipop prinesie množstvo vylepšení i nové funkcie. Najzásadnejšou zmenou bude nový, ešte čistejší vzhľad označovaný ako Material Design. Pribudnú aj nové animácie, 3D pohľady a notifikačné centrum by sa malo viac podobať kartám známym z Google Now. Jeho oficiálne uvedenie sa očakáva na jeseň.

Zdroj: blog.htc.com

Diskusia k článku:

Celá diskusia 1 príspevok