Na jeden záber: HTC One mini 2

V sérii krátkych videí pokračujeme zmenšenou verziou vlajkovej lode HTC One (M8), ktorá prináša pevnú, kovovú konštrukciu, krásny dizajn a výborný 4,5’’ displej s HD rozlíšením.

HTC One mini 2 má rovnaký elegantný dizajn ako model One (M8), z ktorého vychádza. Na prvý pohľad ako by svojmu vybavenejšiemu súrodencovi z oka vypadlo. A nezaostáva ani výbavou.

Od minuloročného predchodcu sa líši výkonnejším procesorom, väčším displejom, fotoaparátom s vyšším rozlíšením a silnejšou batériou. A konečne pribudol aj slot na pamäťové karty, veď 16 GB vnútorný priestor (reálne dostupných je oveľa menej) dnes už stačí málokomu. Operačná pamäť RAM je stále 1 GB, čo sa občas prejaví pomalšími reakciami telefónu.

ikona

Recenzia: HTC One mini 2 - luxusná stredná trieda pre trpezlivýchRecenzia androidu so stereo reproduktormi, krásnym dizajnom a špičkovým HD displejom. Mohol byť však trochu menší a rýchlejší.

Veľkosť displeja narástla na 4,5'', HD rozlíšenie (720 x 1 280 b.) ostalo. Po vzoru HTC One (M8) sa, bohužiaľ, dotykové tlačidlá presťahovali na displej. Aj v HTC One mini 2 je zabudovaná technológia HTC BoomSound, ktorá spolu s prednými stereo reproduktormi prináša kvalitnú reprodukciu.

Operačný systém Android beží vo verzii 4.4 KitKat spolu s najnovším používateľským prostredím HTC Sense 6.0. Fotoaparát dostal 13-megapixelový snímač, čo možno poteší tých, ktorí neprišli na chuť inovatívnej UltraPixel kamere. Samozrejmosťou je automatické zaostrovanie, prisvetľovacia dióda a množstvo fotografických funkcií. Predná kamera poteší milovníkov selfie 5 Mpix rozlíšením a schopnosťou nahrávať videá vo Full HD kvalite, rovnako ako zadný fotoaparát.

Medzi špecifikáciami nechýba podpora rýchlej dátovej siete HSPA+, LTE, Wi-Fi, GPS, Glonass, Bluetooth, NFC, DLNA ani FM rádio. Kapacita batérie ponúkne priemerných 2 100 mAh.

Na jeden záber: HTC One mini 2

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu