Na jeden záber: Sony Xperia E1

V sérii našich krátkych videí pokračujeme predstavením hudobného androidu s 4’’ WVGA displejom, nízkou kapacitou pamätí a jednoduchým 3 Mpix fotoaparátom.

Sony Xperia E1 má kompaktné rozmery a zaujme hlavne fanúšikov hudby, ktorí uvítajú hlasný 100 dB reproduktor na zadnej strane. Hlasná reprodukcia však nie je ničím výnimočná. Telefón výbavou neohúri, zaujme skôr hudobnými funkciami a špeciálnym Walkman tlačidlom v hornej stene. Jeho podržaním a následným zatrasením telefónom svoje skladby premiešate.

ikona

Recenzia: Sony Xperia E1 - lacný návrat Walkman tlačidlaRecenzia lacného androidu s 4'' WVGA displejom, dvojjadrovým 1,2 GHz procesorom, 3 Mpix fotoaparátom, Walkman tlačidlom a 100 dB reproduktorom.

Vo vnútri pracuje dvojjadrový 1,2 GHz procesor, 512 MB operačnej pamäte RAM a 4 GB vnútorný úložný priestor (dostupných ostáva približne polovica) s podporou microSD kariet do veľkosti 32 GB. Operačný systém Android beží vo verzii 4.3 Jelly Bean. Štvorpalcový TFT displej dostal rozlíšenie 480 x 800 bodov.

Na momentky a krátke videá poslúži 3-megapixelový fotoaparát, ktorému chýba nielen automatické zaostrovanie, ale aj prisvetľovacia dióda. Nenájdeme ani prednú kameru. O konektivitu sa postará podpora rýchlej dátovej siete HSPA, Wi-Fi, GPS, Glonass, Bluetooth 4.0 a nechýba ani FM rádio s RDS. Batéria dostala kapacitu 1 700 mAh.

Na jeden záber: Sony Xperia E1

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu