Sony Xperia T, TX, V a SP dostávajú Android 4.3

Sony od 13. februára 2014 začalo s postupným uvoľňovaním aktualizácie na verziu 4.3 Jelly Bean. Majitelia ďalších modelov Xperií sa tam môžu začať tešiť na nový softvér.

Napriek niekoľkotýždňovému meškaniu oproti pôvodne avizovanému decembru sprístupnilo Sony od včerajšieho dňa aktualizáciu pre Xperiu T, Xperiu TX, Xperiu V a Xperiu SP.

Okrem známych funkcií Androidu 4.3, vylepšení výkonu a plynulosti operačného systému sú súčasťou aktualizácie najnovšie verzie aplikácií Správy, Smart Connect, Track ID, Sony Select a Small apps.

Mediálne aplikácie Walkmann, Album a Filmy sú integrované do cloudovej služby Sony Entertainment Network.

Pribudnú aj nové Témy, ktoré sa budú dať ako UI balíček čoskoro stiahnuť cez Sony Select. Aktualizovaná verzia režimu Stamina prináša viac možností pri správe životnosti batérie.

Jelly Bean

Ako je zvykom, dostupnosť sa líši v závislosti na krajine a mobilnom operátorovi. Nový softvér si môžete do svojich smartfónov stiahnuť po pripojení zariadenia k počítaču cez program PC Companion pre Windows alebo Bridge pre Mac, prípadne bezdrôtovo cez službu OTA, ktorá využíva mobilnú dátovú sieť operátora alebo pripojenie cez Wi-Fi. Vzhľadom na veľkosť inštalačného balíka odporúčame použiť Wi-Fi sieť.

Zdroj: blogs.sonymobile.com

Diskusia k článku:

Nightmare 14.02.2014 - 13:27

No, zatial nic...este bude treba asi par dni pockat...

Michal16.02.2014 - 11:04 Trvalý odkaz

Už včera večer som ho dostal na Xperia T Lt30p :) a systém ide svižnejšie :)

bedo17.02.2014 - 15:55 Trvalý odkaz

Xperia T, za tych par hodin zatial spokojnost, aj ked mi vado par malickosti, ktore sa nemuseli menit...

Celá diskusia 8 príspevkov