Na jeden záber: LG G2

Ďalšie krátke video vám priblíži novú vlajkovú loď LG s inovatívnym ovládaním bez bočných tlačidiel. Špičkový smartfón láka aj na 5''Full HD displej, štvorjadrový 2,3 GHz procesor a 13 Mpix fotoaparát.

LG G2 prináša to najlepšie, čo aktuálne môže výrobca svojmu high-endu poskytnúť. Príjemný dizajn, výbornú výbavu, pevnú konštrukciu, špecifické funkcie a hlavne nový spôsob ovládania pomocou tlačidiel umiestnených na zadnej časti.

Podržaním zadných tlačidiel môžete zároveň aktivovať aplikácie QuickMemo a fotoaparát. Vďaka funkcii KnockON zapnete telefón z režimu spánku jednoducho - dvojitým poklepaním na displej. Ten je pýchou smartfónu. Ponúka IPS technológiu a 5,2-palcovú uhlopriečku s Full HD rozlíšením. Rám po jeho bokoch je tenký iba 2,65 mm, takže telefón nie je taký veľký, ako sa môže zdať.

"Pod kapotou" pracuje výkonný čipset Qualcomm Snapdragon 800 s taktom 2,26 GHz spolu s grafikou Adreno 330. Operačná pamäť RAM má 2 GB, vnútorný úložný priestor s 16 alebo 32 GB veľkosťou (reálne o pár GB menej) sa nedá rozšíriť microSD kartami. Operačný systém Android vo verzii 4.2 Jelly Bean je rozšírený o rad nových funkcií, medzi ktoré patrí napríklad Answer Me, Text Link, QuickRemote, Slide Aside, Guest Mode a iné.

ikona

Základné info: LG G2Nová vlajková loď s OS Android Jelly Bean, 5,2'' Full HD displejom, štvorjadrovým 2,26 GHz procesorom, 13 Mpix fotoaparátom s AF, LED bleskom a optickou stabilizáciou obrazu. Poteší 3 000 mAh batéria.

Po kliknutí sa obrázok zobrazí vo vyššom rozlíšení. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Telefón je vybavený 13-megapixelovým fotoaprátom s optickou stabilizáciou obrazu s novými funkciami, ako je Super Resolution (super rozlíšenie) a Multi-point AF (viacbodové automatické zaostrovanie), ktoré pomáhajú udržať objekty na snímke zaostrené. LG G2 je v súčasnosti prvým smartfónom na trhu, ktorý dokáže prehrať zvuk v Hi-Fi kvalite 24 bitov/192kHz, čo je zvuk prevyšujúci zvukovú kvalitu CD. Poteší 3 000 mAh batéria s rýchlym nabíjaním Podľa výrobcu by sa mala nabiť do jednej hodiny.

Smartfón LG G2 aktuálne v redakcii testujeme. Skúsenosti a postrehy z reálneho používania si budete môcť prečítať v pripravovanej recenzii.

Na jeden záber: LG G2

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Nightmare 07.10.2013 - 13:52

Preco su tieto androidy vsetky na jendo kopyto skoro? :(

Richard07.10.2013 - 15:10 Trvalý odkaz

Keby ze kupujem high-end tak by som ho hned bral, urcite radsej ako S4 so zasekanym TouchWizom, ta sa proste nechyta. Skoda len tej internej pamate, kedze je zatial otazne ci vobec bude dostupna 32gb verzia.

Richard Hombauer07.10.2013 - 17:29 Trvalý odkaz

Od videa ubehlo ešte pár dní, tak doplním ďalšie postrehy:
- diaľkové ovládanie (aplikácia od LG) je asi najlepšia zo všetkých smartfónov s IrDA. Používal som ho doma denno denne. Diaľkové ovládanie od mikro-systému Philips už ani len nechytím. Telku žiaľ nemáme, jej ovládanie z mobilu neviem posúdiť.
- prostredie mi pripadá občas pomalšie, než na konkurentoch. Procesor a RAMka nie sú všetko. Je to len o pocite, ale tak to vnímam ja.
- zadné tlačidlá sú naozaj zbytočné. Nevidím na ne ani po pár dňoch dôvod.
- zobudenie poklepkaním po displeji som si nakoniec obľúbil a teraz mi chýba.
- po zastrčení nabíjačky sa v spodnej časti displeja zobrazí taká pekná animácia. je to síce somarina, ale mňa to vždy potešilo. :)

wiker07.10.2013 - 17:53 Trvalý odkaz

poklepanie v pohode ale stale je to o 1tuk viac ako jeden tuk na bocne tlacidlo. zadne tlacidla su blbost.
LG by som si kupil jedine vtedy keby ma taku funkciu, ktoru by som nutne potreboval a nikto iny by ju neposkytol, inak LG nechcem.

Celá diskusia 15 príspevkov