Na jeden záber: HTC One mini

Po recenzii, ktorú sme na našej stránke uverejnili začiatkom augusta, vám prinášame krátky video pohľad na zmenšenú verziu aktuálnej vlajkovej lode HTC. V menšom tele s hliníkovou unibody konštrukciou nájdete výbornú výbavu.

HTC One mini je naozaj vydarený model. Ponúka prémiový vzhľad, kvalitné spracovanie, vynikajúce stereo reproduktory a nechýbajú mu ani fotografické funkcie staršieho a o niečo väčšieho modelu HTC One.

Srdcom smartfónu je dvojjadrový 1,4 GHz procesor Qualcmm Snapdragon 400, 1 GB RAM a operačný systém Android Jelly Bean vo verzii 4.2.2. s najnovším používateľským prostredím HTC Sense 5. Vnútorný 16 GB úložný priestor sa stále, bohužiaľ, nedá rozšíriť pamäťovými kartami.

Pýchou smartfónu je jemný 4,3-palcový displej s HD rozlíšením 720 x 1 280 bodov krytý odolným sklíčkom Gorilla Glass 3. Čitateľnosť displeja v exteriéri je aj za slnečného počasia veľmi dobrá. Miernym sklamaním môže byť kvalita snímok 4-megapixelového fotoaparátu, hlavne za zhoršených sveteľných podmienok. Vynahradí to však možnosť úprav fotografií priamo v mobile, zaujímavá funkcia HTC Zoe alebo automatický zostrih videa, ktorý vám z vybraných fotografií vytvorí 30-sekundový klip v jednom z dvanástich štýlov.

Recenzia: HTC One mini - zábavný elegán (2. 8. 2013)

Medzi výbavou nájdete podporu rýchlej dátovej siete s prenosovou rýchlosťou do 42 Mbps, Wi-Fi, GPS, Bluetooth, DLNA, FM rádio s RDS, 3,5 mm jack a microUSB konektor s funkciou MHL, vďaka ktorej môžete prepojiť smartfón s externým zariadením pomocou HDMI kábla. Batéria s kapacitou 1 800 mAh patrí k priemerným hodnotám.

Na jeden záber: HTC One mini

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Tomáš 30.08.2013 - 11:53

a kedy bude recenzia ?

Me_Gusta30.08.2013 - 15:27 Trvalý odkaz

si robíš srandu nie? :D
V tomto článku máš odkaz na recenziu len treba čítať s porozumením :D

Dávid01.09.2013 - 02:00 Trvalý odkaz

nejde o čítanie s porozumením ale o pozornosť

Celá diskusia 4 príspevky