Telekom Benefit: Sony Ericsson Live with Walkman opäť v ponuke

Operátor opäť zaradil do svojej ponuky exkluzívnych zliav v programe Telekom Benefit malý, dnes už starší model hudobného androidu, ktorý má však stále čo ponúknuť.

Naposledy sa v programe určenom zákazníkom operátora objavil v januári tohto roka. Aj tentoraz za cenu 99 € získate nielen smartfón, ale aj novú preplatenú kartu Easy Free s 9-eurovým kreditom. Ponuka je obmedzená na 75 kusov.

Sony Ericsson Live with Walkman je dotykový smartfón s operačným systémom Android 2.3 (s už vydanou aktualizáciou na Ice Cream Sandwich) a 1 GHz procesorom. Displej z minerálneho skla je odolný proti poškriabaniu, má 3,2'' uhlopriečku a rozlíšenie 320 x 480 bodov. Na fotografie poslúži 5-megapixelový fotoaparát s automatickým zaostrovaním a LED diódou, videá zhotovíte v HD kvalite. Medzi ďalšou výbavou nájdeme rýchlu dátovú sieť HSPA, GPS, Wi-Fi, DLNA, Bluetooth, FM rádio s RDS.

Keďže ide o hudobný telefón, nájdeme v hornej stene špeciálne Walkman tlačidlo na rýchle spustenie MP3 prehrávača a audiokonektor, ktorý bliká v rytme prehrávanej hudby.

Recenzia: Sony Ericsson Live with Walkman (19. 3. 2012)

Telefón je bezplatne doručovaný prostredníctvom kuriérskej služby spolu s predplatenou kartou Easy Free a 9 € kreditom. Ponuka je obmedzená nielen časovo, ale aj počtom kusov (75 ks). Podľa údajov operátora na stránke je zariadene blokované na používanie výhradne v sieti Telekom. Skúsenosti zákazníkov s predchádzajúcimi modelmi v ponuke ukazujú, že telefóny blokované nie sú.

Za čitateľský tip ďakujeme Radovi.

Zdroj: telekom.sk

Diskusia k článku:

Nightmare 19.04.2013 - 21:18

To len strašia zakaznikov že je blokovamy hlavne tych čo sa dotoho tak nevyznaju :D

Luca19.04.2013 - 21:56 Trvalý odkaz

On blokovany je, ale v Telekom centrach ho odblokuju za cca 3-4 €.

viperman20.04.2013 - 09:49 Trvalý odkaz

sranda je ze ten tel ma lepsie parametre ako vsetky low endove xperie (E-cko, miro, tipo) :) a dokonca fotrak je lepsi aj ako v J-cku. :) je dost skoda ze sony dost orezalo dnesne low endy

naj20.04.2013 - 18:46 Trvalý odkaz

nikghtmare nekecaj ak to nemas overene moj je blokovany a nechcu mi ho odblokovat az za 2 roky

Lenka Ivančíková20.04.2013 - 20:55 Trvalý odkaz

Ja som kupovala cez Telekom Benefit tri telefony, z toho Galaxy Note blokovany nebol a lacne Samsungy sice boli, ale na predajni mi ich bez problemov odblokovali dokonca zadarmo. Staci dolozit, ze bol kupovany cez Benefit.

Celá diskusia 7 príspevkov