Na jeden záber: HTC One detailne

Druhý diel videa venovaný špičkovému smartfónu prináša postrehy z niekoľkodňového používania. Detailne vás zoznámi s prostredím galérie, fotoaparátu a možnosťami úprav zhotovených snímok a videí. Vynikajúcou funkciou je automatický zostrih videa.

HTC One ponúkne svojmu majiteľovi naozaj vynikajúcu výbavu. Novinka prináša kvalitnú unibody hliníkovú konštrukciu, štvorjadrový 1,7 GHz procesor, 2 GB operačnú pamäť RAM a 32 vnútornú kapacitu, bohužiaľ bez možnosti ďalšieho rozšírenia microSD kartami.

Operačný systém Android beží verzii 4.1.2 Jelly Bean nechýba vynovená grafická nadstavba Sense 5. Čitateľnosť displeja v exteriéri je u HTC tradične veľmi dobrá. Inak na tom nie je ani 4,7-palcový Full HD displej HTC One, ktorý kolega Richard vyhlásil za najlepší na trhu. Odolnosť proti škrabancom zabezpečí ochranná vrstva Gorilla Glass.

Výborná je nová funkcia HTC Zoe, ktorá prináša možnosť vyhotovovať fotografie vo vysokom rozlíšení, ktoré ožijú z trojsekundových animácií, tzv. Zoes. Z najlepších záberov z každej udalosti sa zároveň automaticky vytvoria integrované filmy, poskladané z jednotlivých Zoes, s profesionálne vytvorenými orezmi, prechodmi, efektmi a hudbou.

Recenzia: HTC One - smartfón, ktorý ma bavil (27. 3. 2013)

HTC One disponuje 4-megapixelovým fotoaparátom s prelomovým senzorom s tzv. ultrapixelmi, ktoré zbierajú o 300 % viac svetla než tradičné fotosenzory ostatných smartfónov. Výsledné snímky sú však menším sklamaním. Predný širokouhlý fotoaparát naopak patrí medzi najlepšie predné kamery na trhu.

Kompletná výbava zahŕňa podporu rýchlej dátovej siete HSPA, LTE, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS, Glonass, NFC, DLNA, FM rádio s RDS, 3,5 mm jack i microUSB konektor (otočený "dole hlavou") s funkciou MHL na pripojenie externých zariadení cez HDMI konektor. Nielen dizajnovým prvkom, ale aj kvalitnou reprodukciou sa vyznačujú stereo reproduktory na prednej strane zariadenia s technológiou HTC BoomSound, nechýba ani podpora Beats Audio. Sklamaním môže byť vstavaná batéria s kapacitou 2 300 mAh. Zaujímavosťou je infraport na ovládanie domácej techniky zabudovaný vo vypínači umiestnenom v hornej stene.

Ešte dnes sa môžete tešiť na kompletnú recenziu.

Na jeden záber: HTC One detailne

Prvý diel videa k HTC One rovnako ako ukážky automatického zostrihu či záznam videa prednou kamerou nájdete na našom YouTube kanáli Fony.sk.

Diskusia k článku:

MJ 27.03.2013 - 15:13

prvy :D

Josa27.03.2013 - 23:10 Trvalý odkaz

toto je po velmi dlhej dobe mobil ktory ma fest zaujal. vo videu nadavas na zoe, ale mne sa to celkom paci, ze su tie fotky zivsie. a zoe je aj o tom ze si vies s nepodarenej foto spravit podarenu (napr. vsetci susmievaju naraz, odstranovanie objektov ktore na foto zavadzaju,....). mat prachy tak toto je moja jasna volba.

hecar28.03.2013 - 21:22 Trvalý odkaz

oplati sa čakat na 5s ? jablko?

DJ Pepe29.03.2013 - 00:32 Trvalý odkaz

pockaj radsej na iP 7 ;)

Celá diskusia 4 príspevky