Na jeden záber: Asus PadFone 2

Prinášame vám ďalší diel zo série krátkych videí. Tentoraz sme otestovali smartfón, z ktorého pomocou dokovacej stanice získate tablet. Oplatí sa investovať takmer 800 eur?

Asus PadFone 2 ponúka vynikajúcu výbavu: štvorjadrový 1,5 GHz procesor, grafiku Adreno 320, 2 GB operačnej pamäte RAM a 32 GB vnútornú kapacitu bez možnosti rozšírenia pamäťovými kartami. Reálne dostupných je 25 GB. Operačný systém Android je vo verzii 4.1 Jelly Bean.

Dotykový Super IPS+ 4,7-palcový displej má rozlíšenie 720 x 1 280 bodov. Dokovacia stanica, z ktorej sa po vložení smartfónu stane tablet, má 10,1'' uhlopriečku a takisto HD rozlíšenie. Potešilo by vyššie. Na fotografovania a nahrávanie Full HD videí poslúži 13-megapixelová zadná kamera s automatickým zaostrovaním a prisvetľovacou diódou, na videohovory je určená predná 1,2 Mpix kamera.

Zvyšnej výbave nič dôležité nechýba. Nájdeme tu podporu rýchlej dátovej siete HSPA, Bluetooth 4.0, Wi-Fi, GPS, DLNA, 3,5 mm jack i FM rádio, ktoré bez pripojených slúchadiel bohužiaľ nespustíte. Na pripojenie externých zariadení cez HDMI využijete microUSB konektor s funkciou MHL .

Základné info: Asus PadFone 2

Výdrž smartfónu má na starosti batéria s kapacitou 2 140 mAh. Vložením smartfónu do dokovacej stanice získate ďalších 5 000 mAh. Zdieľanie obsahu medzi telefónom a tabletom je jednoduché a plynulé. Po vložení smartfónu do tabletu môžete okamžite pokračovať v tom, kde ste na telefóne prestali a naopak. Vždy si vyberiete tú správnu veľkosť podľa aktuálnej potreby.

Na jeden záber: Asus PadFone 2

Zariadenie na test zapožičal Agem. Ďakujeme.

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu