Sony Xperia E dual na Slovensku

Kompaktný a cenovo dostupný dual SIM android sa začal oficiálne predávať aj v slovenských obchodoch. Poteší mladších a menej náročných používateľov, ktorí hľadajú smartfón s hudobnými funkciami a slotom na dve SIM karty.

Sony Xperia E dual je výbavou takmer rovnaký model ako o niečo staršia Xperia tipo dual. Líšia sa hlavne dizajnom a výkonom procesora.

Novší model prináša 1 GHz procesor, 512 MB RAM, 4 GB vnútornej pamäte a operačný systém Android 4.0 Ice Cream Sandwich. V budúcnosti dostane smartfón aktualizáciu na novšiu verziu Jelly Bean.

Na fotografovanie a nahrávanie VGA videí poslúži 3,2-megapixelový fotoaparát s automatickým zaostrovaním, prisvetľovacia dióda a predná kamera opäť chýba. Poteší aspoň hardvérová spúšť fotoaparátu. Medzi špecifikáciami sa udáva podpora rýchlej dátovej siete HSPA, Wi-Fi, Bluetooth, DLNA, GPS, FM rádio s RDS i 3,5 mm jack.

Rozšírený pohotovostný režim, podľa výrobcu, predlžuje čas pohotovosti až štvornásobne. Keď je obrazovka pár minút v režime spánku, Wi-Fi a dátový prenos sa vypnú a väčšina aplikácií je nečinná, čím sa šetrí životnosť batérie. Tá má kapacitu 1 500 mAh a ponúka do 6 hodín hovoru, 8 hodín sledovania videa alebo až 22 dní v pohotovostnom režime.

Základné info: Sony Xperia E dual

Orientačná cena: 149 € (se-eshop.sk)

- - -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

Martin 13.02.2013 - 22:33

taker? nemali ste namysli takmer? mali. :-) diik.

Celá diskusia 1 príspevok