Telekom Benefit: Sony Ericsson Live with Walkman opäť v ponuke

Zrejme pre úspech alebo po obnovení skladových zásob zaradil operátor opäť medzi exkluzívne zľavy v programe Telekom Benefit hudobný smartfón, ktorý napriek tomu, že už ide o starší model, má stále čo ponúnuť.

Sony Eicsson Live with Walkman sa vo vernostnom programe prvýkrát objavil začiatkom októbra minulého roka a len pár dní stačilo na to, aby sa model, vtedy obmedzený počtom 200 kusov, vypredal.

Tentoraz je v ponuke celkom 170 kusov smartfónu za výhodnú cenu 99 €. Zákazník v tejto cene získa bez viazanosti nielen telefón, ale aj novú SIM kartu Easy Free s kreditom 9 €.

Sony Ericsson Live with Walkman je dotykový smartfón s operačným systémom Android 2.3 (s už vydanou aktualizáciou na Ice Cream Sandwich) a 1 GHz procesorom. Displej z minerálneho skla je odolný proti poškriabaniu, má 3,2'' uhlopriečku a rozlíšenie 320 x 480 bodov. Na fotografie poslúži 5-megapixelový fotoaparát s automatickým zaostrovaním a LED diódou, videá zhotovíte v HD kvalite. Medzi ďalšou výbavou nájdeme rýchlu dátovú sieť HSPA, GPS, Wi-Fi, DLNA, Bluetooth, FM rádio s RDS.

Keďže ide o hudobný telefón, nájdeme v hornej stene špeciálne Walkman tlačidlo na rýchle spustenie MP3 prehrávača a audiokonektor, ktorý bliká v rytme prehrávanej hudby.

Recenzia: Sony Ericsson Live with Walkman (19. 3. 2012)

Telefón je bezplatne doručovaný prostredníctvom kuriérskej služby spolu s predplatenou kartou Easy Free a 9 € kreditom. Ponuka je obmedzená nielen časovo, ale aj počtom kusov (170 ks). Podľa údajov operátora na stránke je zariadene blokované na používanie výhradne v sieti Telekom. Skúsenosti zákazníkov s predchádzajúcimi modelmi v ponuke ukazujú, že telefóny blokované nie sú.

Za čitateľský tip ďakujeme Radovi.

Zdroj: telekom.sk

Diskusia k článku:

Luca 19.01.2013 - 08:05

Ja som vyuzil tuto akciu v predoslom obdobi, je to dobry telefonik, s reproduktorom ako v radiu. :-) Co sa tyka blokovania, blokovany je, ale v predajnom centre Telekomu to odblokuju za nejake 3-4 €.

naj19.01.2013 - 18:49 Trvalý odkaz

uz neklamte nestaci,ze ma oklamali v mobilmanii ked som to kupil a dodnes to lutuje skoda pe.azi

naj20.01.2013 - 09:44 Trvalý odkaz

vydrz baterie mizerna tak isto zly fotak. a chcem sa spitat kde mam hladat update. na ten vyssi level nikde to nie je

Luca20.01.2013 - 11:23 Trvalý odkaz

Co myslis pod tym vyssi level ? Je update na 4.0.4.

David22.01.2013 - 00:42 Trvalý odkaz

vidis to ketums ,ono telefon je to v pohode ,mal som ho na pausal istu chvilu len som ho posunul dalej lebo som narocnejsi uzivatel ,no nechyba mu v zasade nic ,pre bezneho cloveka je dobry v kazdom smere ,rychlost je tiez v pohode ,zvladne aj hry kedze nema az tak pomaly hw ako podaktore telefony aj dnes ,kedze tam je standardny chipset na ktory je optimalizovany velky pocet aplikacii a hlavne aj hier ,prave kvoli takym obmedzencom ako ty sa siria nepravdive reci o niektorych modeloch ,mozem vediet co ti v zasade tak strasne na tomto telefone vadi ? vydrz baterie je rovnaka ako u ostatnych androidov s podobnym hw ,fotak nieje super hyper ale je ako nudzovka v pohode ,ma zaostrovanie co je myslim velke plus ktore v tejto cenovke stale nieje standard ....

Celá diskusia 9 príspevkov