Na jeden záber: Orange Santa Barbara

Pokračujeme v krátkych videách zhotovených na jeden záber prednou kamerou mobilného telefónu. Tentoraz sme sa v krátkosti pozreli na cenovo dostupný smartfón Orange Santa Barbara, známy aj ako ZTE Grand X IN.

Orange Santa Barbara je novinka v ponuke Orangeu, ktorou chce operátor osloviť aj tých náročnejších zákazníkov. Smartfón zaujme veľkým 4,3-palcovým displejom s rozlíšením 540 x 960 bodov, 1,6 GHz procesorom Intel Atom a operačnou pamäťou s kapacitou 1 GB. Vnútorná pamäť ponúkne používateľovi iba 2 GB miesta na uloženie multimediálnych súborov a dokumentov. Našťastie nechýba slot na microSD kartu do veľkosti 32 GB.

Operačný systém Android je v novšej verzii Ice Cream Sandwich. Počas testovania nám telefón ponúkol aktualizáciu, no po jej inštalácii sme žiadne viditeľné zmeny zatiaľ nezaznamenali. Medzi parametrami nájdeme 8-megapixelový fotoaparát s automatickým zaostrovaním a LED bleskom, Wi-Fi, HSPA, GPS, Bluetooth 2.1 a 3,5 mm jack. Kapacita batérie 1 650 mAh patrí k priemerným hodnotám.

Základné info: Orange Santa Barbara

Najväčšie výhrady máme k stabilite systému a menej kvalitnej konštrukcii, poteší však pekný displej, rozšírené možnosti používateľského prostredia pri zamknutej obrazovke či unikátna možnosť podtaktovať výkon procesora. Viac sa dozviete z nášho videa.

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

ross 01.12.2012 - 23:03

Chcem sa spytat kedy uz bude ta recenzia?......dakujem

Celá diskusia 1 príspevok