Sony Xperia T na Slovensku

V slovenských obchodoch si môžete kúpiť novú vlajkovú loď spoločnosti Sony, výborne vybavený smartfón reklamne spájaný s najnovším filmom agenta Jamesa Bonda - Skyfall.

Sony Xperia T bola predstavená na výstave IFA 2012 v Berlíne a má byť novou vlajkovou loďou spoločnosti. Prináša veľký 4,55-palcový displej s rozlíšením 720 x 1 280 bodov, OS Android 4.0, dvojjadrový 1,5 GHz procesor, 1 GB RAM a 16 GB vstavanej pamäte. Nechýba ani slot na microSD karty do kapacity 32 GB.

Na fotografovanie a nahrávanie videí vo vysokej Full HD kvalite poslúži 13-megapixelový fotoaparát s automatickým zaostrovaním a LED bleskom, prednú 1,3-megapixelovú kameru využijete na videohovory.

Vo výbave nájdeme všetko, čo od špičkového modelu očakávame: Wi-Fi, HSDPA s prenosovou rýchlosťou do 42 Mbps, Bluetooth 4.0, GPS, microUSB konektor s podporou MHL na pripojenie k externým zariadeniam cez HDMI, DLNA, NFC, FM rádio s RDS či 3,5 mm jack. Menším sklamaním môže byť batéria s kapacitou iba 1 850 mAh. Určite by potešil silnejší akumulátor.

Minulý týždeň uvoľnil výrobca globálnu aktualizáciu softvéru Android 4.0.4 s niekoľkými novými funkciami kam patrí: Screen Mirroring, rozšírený pohotovostný režim, mediálne aplikácie Sony a podpora pre HD Voice. Už niekoľko týždňov nájdeme smartfón aj v ponuke našich operátorov.

Základné info: Sony Xperia T

Sony Xperiu T už testujeme v redakcii a čoskoro vám v pripravovanej recenzii prinesieme naše dojmy, skúsenosti a postrehy.

Orientačná cena: 469 € (www.se-eshop.sk)

- - -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

BeJay 12.11.2012 - 17:34

Skvelý fón akurát ako píšu tá batéria je slabšia, no uvidíme. Počkám na recenziu a zahrám sa na Ježiška a fuknem si ho pod stromček.

Celá diskusia 1 príspevok