Android a iPhone TIP: navigácia pre fanúšikov futbalu

Pre fanúšikov futbalu, ktorí sa chystajú na EURO 2012 cestovať osobne, aby zažili úžasnú atmosféru, pripravila poľská firma pre operačný systém Android a čoskoro aj pre iOS plnohodnotnú offline navigáciu, ktorá je špecificky zameraná na chystané majstrovstvá.

Aplikácia MapaMap 2012 je navigačný systém, ktorý obsahuje podrobné mapy Poľska a Ukrajiny, kde sa v júni tohto roka budú konať majstrovstvá vo futbale.

MapaMap 2012 obsahuje užitočné informácie pre každého futbalového návštevníka:

- štadióny v Poľsku a na Ukrajine s 3D vizualizáciou

- tréningové strediská

- základné centrá tímov

- fan zóny

- POI pre zahraničných návštevníkov

- pripravené cesty

- rýchla funkcia navigovania na vybraný štadión s možnosťou uložiť do Obľúbených

Okrem informácií pre fanúšikov futbalu má aplikácia veľa užitočných funkcií, ktoré sa očakávajú od kvalitnej navigácie - kompletnú cestnú sieť Poľska a Ukrajiny, rozsiahlu databázu POI, parkovacie zóny, rýchlostné radary, rýchlostné obmedzenia a ďalšie.

Aplikácia má jednoduché a intuitívne menu. Nevýhodou môže byť nedostupnosť slovenského jazyka. Pri hlasovej navigácii je ny výber z troch jazykov: angličtina, nemčina a poľština.

Navigácia pracuje bez nutnosti pripojenia na internet, mapy sú uložené na pamäťovej karte v mobilnom telefóne. K dispozícii skúšobná verzia na jedeň deň, po 24 hodinách prestane skúšobná verzia fungovať. Potom má používateľ na výber zakúpiť si 180 dňovú verziu za 99 PLN (23 €) alebo neobmedzenú za 149 PLN (34 €).

Link na stiahnutie:

play.google.com

Navigácia MapaMap 2012 pre operačný systém iOS má byť podľa vydavateľa aplikácie k dispozícii v App Store už čoskoro.

Ďalšie tipy na aplikácie nájdete pod týmto odkazom.

Zdroj: mapamap.pl

Diskusia k článku:

Začať diskusiu