Riview 06⋅2012: súťaž o Samsung Galaxy S III!

Rozmýšľate nad tým, kde na Slovensku stráviť dovolenku, potrebujete nový kompaktný fotoaparát alebo vás zaujíma, čo nové si pripravila automobilka BMW pre svojich zákazníkov? Tak si stiahnite do mobilu, tabletu či počítača najnovšie číslo Riview. A dočítate sa v ňom oveľa viac.

Magazín Riview je určený všetkým, ktorých zaujímajú nielen mobilné telefóny, ale aj svet filmu, techniky, motorov i rôzne témy a reportáže. Takmer päť desiatok strán, sedem rubrík a hlavne: úplne zadarmo!

Už ste sa zaregistrovali na automatický odber Riview e-mailom, ktorý sme spustili pred niekoľkými týždňami? Stačí sa na bezplatný odber magazínu prihlásiť priamo na webe www.riview.sk. A možno sa vďaka tomu stanete výhercom našej súťaže o špičkový smartfón Samsung Galaxy S III.

Dvojtýždenník Riview vzniká v spolupráci s internetovými servermi Fony.sk, Autozor.sk, Techbox.sk a Kinema.sk. Riview skrátka ponúka zaneprázdneným čitateľom elegantný súhrn správ za uplynulých 14 dní z rôznych webov v univerzálnej PDF podobe a pridáva k tomu zaujímavé témy.

Prostredníctvom magazínu Riview by sme radi potešili najmä majiteľov notebookov, netbookov, ultrabookov, tabletov i telefónov s väčšími obrazovkami, pre ktorých na Slovensku chýba kvalitný bezplatný obsah. Na prezeranie Riview odporúčame bezplatnú aplikáciu Adobre Reader. Tá zaručí ideálne zobrazenie textu, teda tak, ako si to prajú tvorcovia PDF.

Šieste číslo je nabité novinkami posledných dvoch týždňov nielen zo sveta mobilných telefónov a našich operátorov, ale aj technológií, štvorkolesových miláčikov i filmu. Redaktori a spolupracovníci magazínu Riview prežili víkend na oravskej chate a zistili, aké možnosti ponúka krajina turistom. V aktuálnom vydaní sa dočítate, ako hospodárili naši operátori aj to, aké novinky si pripravila Nokia pre svojich zákazníkov. Nenechajte si ujsť test veľkého a pohodlného SUV Jeep Grand Cherokee a dozviete sa, či sa vám oplatí vidieť nový film The Avengers v našich kinách. A, samozrejme, nechýba recenzia ďalšieho smartfónu radu HTC One a užitočného príslušenstva nielen pre mobilné telefóny.

Viac sa už dočítate v šiestom čísle magazínu Riview. Nebude vás to stáť ani euro, len jeden klik na www.riview.sk a približne 5 MB dát.

Download: Riview 06 / 2012

Diskusia k článku:

People 21.05.2012 - 20:59

Trvanie sutaze? Kedy sa bude zrebovat?

Pavol Pavučko22.05.2012 - 17:52 Trvalý odkaz

sa mi zda ze to pise v riview len tam si najdi dufam ze sa mozem pripojit len neviem ako ked som sa uz prihlasil pred tyzdneom uz nemusim???? ci ako ci este raz sa mam prihlasit

Celá diskusia 2 príspevky