Android a iOS TIP: nehnuteľnosti v mobile

Predávate alebo kupujete nehnuteľnosť? S aplikáciami TopReality a Layar (vďaka službe VidimByty.sk) získate praktickejší, a hlavne zábavnejší prehľad o aktuálnych ponukách.

Chcete kúpiť či predať nehnuteľnosť, alebo mať iba prehľad o realitnom trhu?

V orientácii medzi ponukami a novinkami vám pomôžu dve zaujímavé aplikácie.

Aplikácia TopReality ponúka pridávanie, úpravu a aktualizáciu inzerátov priamo z mobilného telefónu.

Nehnuteľnosti môžete vyhľadávať štandardným spôsobom alebo cez mapu. Zobrazením mapy tak máte prehľad o lokalite, kde sa vybraná nehnuteľnosť nachádza.

TopReality si môžete bezplatne stiahnuť do svojich zariadení s iOS a Android z obchodu s aplikáciami alebo z ich webového rozhrania.

Link na stiahnutie:

play.google.com

itunes.apple.com

Z informácií portálu Reality.sk čerpá aj projekt vidimbyty.sk, ktorý ponúka pohľad na realitný trh cez hľadáčik fotoaparátu s využitím aplikácie Layar. Potenciálni zákazníci tak vidia ponuku v reálnom trojrozmernom prostredí v lokalite, kde sa táto nehnuteľnosť nachádza, priamo na displeji svojho mobilného telefónu.

vidimbyty.sk

Služba vidimbyty.sk je postavená na aplikácii Layar a ponúka tri spôsoby, akými môžete prehliadať nehnuteľnosti vo vašom okolí:

- režim reality umožní cez hľadáčik fotoaparátu vidieť reálny obraz ulíc a budov doplnený o virtuálnu skutočnosť. Používateľ aplikácie vidí detaily ponúkanej nehnuteľnosti, adresu, rozlohu, cenu i fotografie. Môže zavolať na kontaktné číslo či prejsť na webovú stránku realitnej kancelárie.

- cez map view vidíte nehnuteľnosti na mape s rovnakou funkcionalitou ako má režim reality - s možnosťou zavolať maklérovi, prezerať web a pod.

- list view zobrazuje nehnuteľnosti vo vašom okolí v usporiadanom zozname

Aplikácia Layarje bezplatne dostupná pre mobilné telefóny s operačným systémom iOS a Android 2.1 a vyšší. Na fungovanie je potrebné povoliť zisťovanie aktuálnej polohy v nastaveniach vášho telefónu. Po spustení aplikácie zadajte do vyhľadávača vidimbyty.sk a zobrazí sa vám prístup do aplikácie. V možnostiach nastavení si vyberiete, čo hľadáte a rozlohu lokality, z ktorej sa majú informácie zobrazovať.

Link na stiahnutie:

play.google.com

itunes.apple.com

Ďalšie tipy na aplikácie nájdete pod týmto odkazom.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu