Samsung Galaxy Y Pro Duos na Slovensku

Kto rozmýšľa nad kúpou nového mobilného telefónu s podporou pre dve SIM karty, môže do svojho zoznamu zaradiť aj model od Samsungu, ktorý ponúka kombináciu dotykového displeja a hardvérovej QWERTZ klávesnice.

Samsung Galaxy Y Pro Duos bol predstavený koncom minulého roka. Poteší hlavne menej náročných používateľov, ktorí hľadajú telefón s podporou dvoch SIM kariet, často píšu správy, e-maily alebo prispievajú na sociálne siete a nechcú sa vzdať možností, ktoré ponúka otvorený operačný systém.

Galaxy Y Pro Duos vychádza z modelu Galaxy Y Pro. Klasickú konštrukcia s hardvérovou QWERTZ klávesnicou dopĺňa dotykový 2,6'' displej s rozlíšením 320 x 240 bodov. Slabší procesor je taktovaný na 832 MHz a beží na ňom operačný systém Android vo verzii 2.3 Gingerbread spolu so známou grafickou nadstavbou TouchWiz UI.

Fotografie zhotovíte jednoduchým 3-megapixelovým fotoaparátom, ktorému chýba nielen automatické zaostrovanie, ale aj prisvetľovacia dióda. Medzi špecifikáciami je uvedená podpora rýchlej dátovej siete do 7,2 Mbps, Bluetooth 3.0, Wi-Fi, GPS či FM rádio s RDS. Vnútorná 512 MB pamäť sa dá rozšíriť pomocou microSD kariet o 32 GB.

Základné info: Samsung Galaxy Y Pro Duos

Orientačná cena: 185 € (Epicentrum.sk)

- -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu