Samsung S Pebble: kompaktný MP3 prehrávač pre Galaxy S III

Samsung spolu s novým smartfónom Galaxy S III predstavil aj hudobné príslušenstvo v tvare okruhliaka. Pri tvorbe dizajnu i názvu malého MP3 prehrávača sa výrobca inšpiroval kamienkami, ktoré voda vytvarovala do hladkého, okrúhleho kamienka.

Veľmi podobné príslušenstvo ponúkal Samsung už v minulosti. S Pebble má kompaktné rozmery 33 x 43 x 13 mm, hmotnosť iba 13 gramov a farebne je zladený so Samsungom Galaxy S III. Používatelia budú mať na výber modrú metalízu a mramorovo bielu farbu.

Na tele prehrávača je klip na prichytenie k oblečeniu, vhodný pri behaní, bicyklovaní alebo akejkoľvek inej pohybovej aktivite.

Vnútorná 4 GB pamäť postačí na uloženie až tisíc skladieb, ktoré môžete počúvať bez prerušenia až 17 hodín. Hudobné súbory môžete medzi Samsungom Galaxy S III a S Pebble jednoducho zdieľať cez kábel microUSB na 3,5 mm jack bez nutnosti pripájať prehrávač k počítaču.

Samsung Pebble S podporuje audio kodeky MP3, WMA, Ogg, FLAC.

Na ovládanie nájdeme na prednej strane päť senzorových tlačidiel, po boku zariadenia je hardvérové posuvné tlačidlo zapnutia / vypnutia, prepínacie tlačidlo opakovania alebo zamiešania skladieb a synchronizačné tlačidlo. V hornej časti je umiestnený 3,5 mm jack, v spodnej nabíjací microUSB konektor. Okrem funkcie MP3 prehrávača S Pebble neponúka nič navyše, ani GPS či krokomer.

Cena ani dostupnosť nového príslušenstva nebola oznámená, no dá sa očakávať, že sa začne predávať v približne rovnakom čase ako Galaxy S III.

Zdroj: samsungmobilepress.com

Diskusia k článku:

Profile picture for user zedenko@gmail.com

Ronn 11.05.2012 - 19:13

Boh dajte takymto zariadeniam normalne hw tlacidla.

Matej12.05.2012 - 19:46 Trvalý odkaz

pripajam sa, tiez mi uchadza pointa tohto. Ved mozem hudbu prehravat priamo z SGS3, alebo si rovno kupit nejaky normalny mp3 prehravac zvlast. Nechapem co je na tomto take zvlastne a naco ta "spojitost" s SGS3

Ljuben10.03.2013 - 22:31 Trvalý odkaz

Na tomto playeri je divné, že keď ho pripojím na Galaxy S3, tak prenos hudby nefunguje. Prehrávač síce nájde ako v návode aj selektovanie adresárov a súborov je super, orientácia v menu paráda, ale keď nakoniec zvolím cieľový adresár v Pebble a pustím kopírovanie, skopíruje najviac 3-6 súborov a vyhlási chybu "usb pamäť odpojená" a potom"usb pamäť pripojená". Môžem sa aj na hlavu postaviť, ale inak ako cez počítač to asi nepôjde.

Celá diskusia 4 príspevky