Instagram pre Android: za 24 hodín viac než milión stiahnutí

Aplikácia Instagram, ktorá je určená na zdieľanie a úpravu fotografií pomocou efektov, bola pre majiteľov zariadení s iOS už dlhší čas. Od 3. apríla 2012 je k dispozícii aj pre operačný systém Android 2.2 a vyšší.

Za prvých 24 hodín od umiestnenia aplikácie v Google Play si ju stiahlo viac než milión používateľov. S tak vysokým číslom možno nerátali ani jej tvorcovia. V Apple zariadeniach ju používa viac než 15 miliónov používateľov.

Stačí iba niekoľko kliknutí a môžete sa o svoje výtvory podeliť so svojimi priateľmi na rôznych sociálnych sieťach. Aplikácia ponúka pridávanie priateľov, prepojenie so sociálnymi sieťami a úpravu fotografií v obrázkovom editore pomocou veľkého množstva obrazových efektov. Podporuje snímanie cez zadnú i prednú kameru telefónu, pokiaľ ju zariadenie samozrejme má.

Pri prvom spustení aplikácie si vytvoríte účet, ktorý prepojíte s kontom na sociálnej sieti a môžete začať objavovať čaro aplikácie.

Instagram s veľkosťou 13 MB si stiahnete bezplatne pre Android cez Google Play v mobilnom telefóne alebo jeho webovú verziu alebo pre iOS v App Store.

Link na stiahnutie:

play.google.com

itunes.apple.com

Zdroj: play.google.com

Diskusia k článku:

docertabum 12.04.2012 - 15:08

...a vsetky fotky instagramove fotky budu automaticky majetkom FB... prefikane...

Celá diskusia 1 príspevok