Sony Xperia S: rýchle nabíjanie a povrch odolný nečistotám

Novinka predstavená na CES 2012 bude pravdepodobne disponovať aj telom pokrytým špeciálnym ochranným filmom. Pomocou nanotechnológie urobí smartfón odolným proti odtlačkom a nečistotám, a pomôže čistiť telefón od škvŕn.

Základné info: Sony Xperia S

Nedávno sa Sony Ericsson pýtal na facebookovej stránke svojich fanúšikov, čo preferujú na novej Xperii S. Či HD displej, priesvitný dizajnový prvok alebo protiškvrnovú úpravu. Nepriamo tak potvrdil informácie, ktoré kolujú internetom. Je zaujímavé, že túto dobrú vlastnosť firma neuviedla pri predstavení produktu.

Okrem toho by mala Xperia S umožniť rýchlejšie nabíjanie batérie vďaka novšej lithium-polymérovej technológii. Doba nabíjania by sa mala znížiť až o polovicu. Len desať minút nabíjania má stačiť na ďalšiu hodinu používania telefónu.

K predchádzajúcim výborným vlastnostiam nového smartfónu tak pribudli ďalšie, ktoré určite budúcich majiteľov potešia. Pozrite si video ruského serveru Mobile Review, ktorý bližšie predstavuje nový model a, okrem iného, skúša aj odolnosť povrchu písaním perom po zadnom kryte bielej Xperie S.

Za čitateľský tip ďakujeme Jaroslavovi.

Zdroj: pocketpc.ch

Diskusia k článku:

JaroB 30.01.2012 - 23:38

MARKETING ! ! ! REKLAMA! ! ! PROPAGÁCIA ! ! ! toto všetko chýba Sonyericssonu aby bol svetový výrobca. Keď prišiel iPhone 4S tak Apple vo veľkom hlásal, že je prvý s GPS+Glonass. Ale pritom všetky Xperie ktoré prišli už začiatkom roka 2011 boli vybavené týmto chipom ! ! ! O POL ROKA skôr !!! Kde bol marketing a propagácia??? NIKDE Teraz tieto jedinečné technológie a zatiaľ ZASA NIČ....keď bude mať iPhone nano povrch tak toho bude plný internet a marketingových materiálov. Som Sony(ericsson) pozitív a tak ma to celkom štve, pretože SE vyrába kvalitné telefóny len ich nevie spropagovať a získať tým výhodu proti konkurencii.

People31.01.2012 - 01:05 Trvalý odkaz

mas oblubu pisat jeden a ten sami komentar na 10 roznych serverov?

JaroB31.01.2012 - 11:19 Trvalý odkaz

myslíš si, že keď prekliknem na inú stránku tak sa môj názor zmení???
Pokiaľ to tak funguje u teba tak máš problém ...

People31.01.2012 - 13:04 Trvalý odkaz

Je trapne za x dni vyprodukovat jeden prispevok, ktory je uplne od veci. O iphone a glonasse ti pisali inde, ze ho na keynote ani nespomenuli a do specifikacii ho doplnili az o par dni neskor.

Ak sony pouziva dualny gps-glonass uz rok, tak si azda nebude robit reklamu, ze je softwerovo rok pozadu za ostatnymi.

P.S. To su len tipy na upgrade tvojho prispevku mesiaca.

DJ Pepe31.01.2012 - 21:23 Trvalý odkaz

ak sa mi mobl nabije za cca 40 minut tak to je super. alebo uz neo ma spuper rychle nabijanie? za hodinu a 15 min mam plnu baterku...

Celá diskusia 5 príspevkov