4ka: veľké objemy dát už skutočne na celom Slovensku

Kým doteraz sa dáta rozdeľovali na dáta v sieti 4ky a u zmluvného partnera (Orange), v rámci zvýhodnenej ponuky „NAJVIAC“ už zákazník nemusí rozlišovať, v ktorej sieti surfujete.

Od dnešného dňa už zákazníci nemusia rozdeľovať pokrytie na sieť 4ky a sieť v národnom roamingu, všade totiž budú môcť čerpať rovnaké objemy dát. Novinka sa týka všetkých programov Sloboda+ a Sloboda Dáta

Ak si zákazník 4ky doteraz kúpil napríklad Slobodu 100+, za 8 eur dostal 10 GB v sieti 4ka a 1 GB v sieti zmluvného partnera, ktorým je aktuálne Orange. Teraz môže zákazník využiť týchto 10 GB nielen v sieti 4ky, ale aj v 3G sieti národného roamingu. 

4ka pokrýva signálom svojej siete viac než 75 % obyvateľov Slovenska. Ide hlavne o mestá a obce, často preto zákazníkov pri cestovaní ľudovo povedané prepínalo do siete jej obchodného partnera. Keďže objem dát tam bol nižší, zákazníci si dávali pozor, kde presne sa nachádzajú, čo im podľa operátora spôsobovalo isté nepohodlie. Tak sa rozhodol prísť s ponukou "Najviac". 

Cena ani objem dát v programoch Sloboda+ sa nememí a ponuka platí pre všetkých zákazníkov - starých aj nových. 

Pre existujúcich zákazníkov nastane táto pozitívna zmena automaticky s obnovou existujúcejho programu Sloboda+ alebo Sloboda Dáta. Nie je potrebné si nič nastavovať, zmeny sa prejavia automaticky. So Slobodou dáta za 12 eur mesačne tak teraz získate neobmedzený objem dát v celej SR. 

Komu predplatený objem dát nebude stačiť, môže si dokúpiť balík s názvom Dáta Navyše (10, GB, 15 GB, Nekonečné dáta) za 3 eurá a platnosťou jeden mesiac. Ponuka platí zatiaľ do 31. 1. 2020.

Pozn. redakcie: Či operátor ponuku "Najviac" predĺži, bude zrejme záležať aj od správania zákazníkov. Predsa len, za prečerpané dáta v národnom roamingu 4ka Orangeu platí. Pokiaľ ju teda vyhodnotí ako úspešnú, možno ju predĺži. Tak, ako sa to v minulosti aj pri iných akciových ponukách. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu