4ka pridáva zadarmo ku každej zakúpenej SIM karte 1 GB dát

Nielen pre tých, čo uvažujú nad prenesením čísla do 4ky a nie sú si istí pokrytím či rýchlosťou dátového pripojenia, tu má operátor novú ponuku. Ku každej SIM pribalí 1 GB bezplatných dát.

Každá zakúpená SIM karta 4ky dostane od dnešného dňa pri aktivácii 1 GB bezplatných dát. Môžete si tak ešte pred prenesením čísla od konkurencie otestovať dostupnosť služieb operátora, či vám rýchlosť pripojenia a stabilita bude vyhovovať.

  
Základné ceny sa nemenili. Za jednu minútu hovoru, SMS a 1 MB dát zaplatíte na Slovensku a v celej EÚ 4 centy. Navyše, všetky volania v sieti 4ky sú po 3. minúte bezplatné. Každá SIM karta 4ky je od začiatku nabitá štartovacím 4-eurovým kreditom, pričom vám kredit ani pri dlhodobom nevyužívaní služieb neprepadne. Kúpite ju za 4 eurá v e-shope, na pošte a u obchodných partnerov operátora.

Pri aktivácii ľubovoľného nového paušálu Sloboda môžete získať SIM kartu 4ky aj so štartovacím kreditom v hodnote 4 eurá zadarmo. Stačí si do 31. decembra 2019 zakúpiť nový paušál prostredníctvom e-shopu operátora.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu