4ka: preneste si k nám číslo a získate dlhodobú 2 € zľavu na paušál

Operátor si pripravil letnú zľavu z poplatku za paušál pre všetkých, ktorí si prenesú svoje číslo od konkurencie do 4ky a rozhodnú sa pre niektorý z podporovaných programov Sloboda.

Ak sa rozhodete prejsť do 4ky, získate dlhodobú zľavu 2 eurá z poplatku na niektorý z vybraných paušálov Sloboda+ alebo Sloboda Dáta. Stačí požiadať o prenos v období od 21. 6. - 30. 9. 2021 cez oficiálny e-shop 4ka.sk

Zvýhodnená ponuka 2 eurá / 30 dní sa vzťahuje na nasledovné paušály a kombinácie dátových balíkov:
1) SLOBODA+ (kombinácia nového paušálu SLOBODA+ dátový balík DÁTA NAVYŠE)
2) nový paušál SLOBODA a aktivácia balíka DÁTA NAVYŠE
3) nový dátový paušál SLOBODA DÁTA

Po objednaní nového paušálu a úspešnom prenose mobilného čísla medzi operátormi, vám kuriér prinesie novú SIM kartu 4ka s vami vybraným programom, na ktorý sa vzťahuje 2-eurová zľava z poplatku. Zaplatíte plnú výšku vybraného paušálu priamo kuriérovi a po aktivácii novej SIM karty vám bude okamžite vrátený kredit vo výške 2 eur. 

Pri nasledujúcej obnove automaticky získate svoj nový paušál už o 2 eurá lacnejšie, pokiaľ budete mať na SIM karte dostatok kreditu, alebo budete mať nastavenú automatickú obnovu z platobnej karty.

Zľava z poplatku nemá časové obmedzenie. V prípade ukončenia platnosti produktu, ku ktorému sa zľava vzťahuje, bude zákazník o zmene vopred informovaný. 

Všetky potrebné informácie o prenose nájdete na strnke www.4ka.sk/prenos-cisla, o zvýhodnenej letnej ponuke sa dočítate priamo tu

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu