4ka majetkovo vstupuje do siete predajní Digitall

4ka sa v minulosti netajila svojím cieľom vybudovať sieť predajní, kde by zákazník na jednom mieste našiel všetko, čo potrebuje. Dnes je už známe, že na to využije sieť predajní firmy Digitall, ktorá má 45 prevádzok po celom Slovensku s ročným obratom 4,5 milióna eur.

Spoločnosť Digitall je na slovenskom trhu od roku 2000 a so 4kou spolupracuje už dva roky. SWAN Mobile teraz oznámil odkúpenie 50 % podielu vo firme, čím chce zabezpečiť zákazníkom 4ky vyšší komfort. Okrem predajní Digitall nájdete od marca 2018 produkty 4ky aj v sieti obchodov mobilonline.sk. Preto je pre nás 50 % vstup do konkurenčnej firmy prekvapením.  

V 45 predajniach v 40 mestách po celom Slovensku nájdu všetko, čo potrebujú. Okrem novej SIM karty 4ky aj širokú ponuku telefónov, príslušenstva či rôzne smart zariadenia. Kde je najbližšia predajňa v blízkosti vášho bydliska zistíte na webe digitall.sk

V prípade potreby tu môžete odovzdať na opravu svoj mobilný telefón, predajňa zabezpečí doručenie do servisu. Digitall plánuje v budúcnosti ďalšie rozširovanie siete predajní, nechce chýbať ani vo veľkých nákupných centrách. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu