4ka: internet a televíziu si vybavíte už aj na pobočke Slovenskej pošty

4ka rozšírila spoluprácu so Slovenskou poštou. Na ktorejkoľvek pobočke si tak kúpite nielen novú SIM kartu s mobilnou službou, ale už aj rýchly domáci internet alebo televíziu.

Pobočky pošty sú dostupné vo všetkých mestách a väčších obciach, ide tak o najširšiu predajnú sieť na Slovensku. Už od štartu 4ky v roku 2015, využíva operátor priestory pošty ako predajné miesto pre mobilné služby. Kúpite si tu predplatenú kartu aj nové paušály Sloboda.

Od októbra sa predajný kanál rozširuje o ponuku služieb pevnej siete. Zákazníci si tu vybavia domácnosť internetom aj televíziou, a môžu si aktivovať doplnkové služby, ako HBO, HBO Plus, FilmBox, či Cinemax. 

Operátor pre zákazníkov pripravil uvítací darček: TV balík HBO na jeden miesiac zadarmo. Získa ho každý, kto si od 2. 10. 2023 do 31. 1.2 024, aktivuje alebo predĺži platnosť zmluvy na 4KA TV. Balík HBO obsahuje TV kanály HBO 1, HBO 2 a HBO 3. Ponuka platí nielen pre aktivácie na pošte, ale aj v 4Ka centrách. 

Po uplynutí skúšobnej doby sa služba automaticky deaktivuje, nemusíte sa tak obávať, že budete platiť za niečo, čo nechcete. Ak by ste si chceli balík HBO ponechať, mesačný poplatok je 8 eur. Pri 12-mesačnej viazanosti to vychádza na 6 eur za mesiac. Zákazníci získajú s predplateným balíkom aj prístup do streamovacej služby HBO MAX zadarmo.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu