Orange: Šrotovné - získajte za svoj starý mobil peniaze

Od dnešného dňa spúšťa spoločnosť Orange novú akciu s názvom Šrotovné. Za svoje staré mobilné telefóny môžete získať hotovosť až do výšky 200 €.

Tlačová správa:

Praktickú aplikáciu, ktorá po vyplnení základných informácií o mobilnom telefóne automaticky vypočíta zostatkovú hodnotu telefónu, nájdete na internetovej stránke www.orange.sk/srotovne. Pri určení zostatkovej hodnoty sa berie do úvahy aj značka a model telefónu. Ak mobilný telefón spĺňa základné kritériá a zákazník súhlasí s navrhnutou výkupnou cenou, môže ho odovzdať na ktoromkoľvek predajnom mieste Orangeu s nabitou batériou a na zákaznícky účet mu bude pripísaná finančná protihodnota. Služba je súčasťou medzinárodného projektu, ktorý postupne zavádza Orange v rôznych kútoch sveta.

Peniaze, ktoré zákazník získa za výkup mobilu môže využiť na nákup nového telefónu, zaplatenie svojej faktúry, alebo venovať na environmentálne projekty. Telefón určený na komerčný výkup musí spĺňať minimálne kritériá funkčnosti: musí mať funkčnú batériu, kompletnú klávesnicu, funkčné všetky tlačidlá, nepopraskaný a funkčný displej a funkčné musí byť i zapínanie a vypínanie telefónu.

Okrem komerčného výkupu mobilov realizuje Orange aj zber a ekologickú likvidáciu nefunkčných alebo poškodených mobilných telefónov, a to v rámci svojich značkových predajní v Bratislave (Prievozská 6/A, Nám. SNP 12), Banskej Bystrici (Nám. SNP 17), Košiciach (Nerudova 9), Martine (Ul. 29. augusta), v Prešove (Hlavná 46) či Prievidzi (Gustáva Švéniho 10/H). Funkčný mobil, ktorý však už nemá výkupnú hodnotu, môžu zákazníci odovzdať pri kúpe nového mobilu v ktorejkoľvek z predajní Orangeu.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu