T-Mobile: nové programy Mobilného internetu

T-Mobile ponúkne od 5. mája 2010 tri nové programy služby Mobilný internet - Príležitostný mobilný internet, Každodenný mobilný internet a Mobilný internet na všetko.

fotkaPríležitostný mobilný internet s mesačným poplatkom 5,99 € je ideálnym programom na občasné surfovanie po nete. Poplatok zahŕňa 500 MB voľných dát, pričom každý ďalší megabajt navyše vás vyjde na 0,019 €. Každodenný mobilný internet je určený zákazníkom, ktorí internet v mobile či počítači používajú denne. Program obsahuje 5 000 MB voľných dát za mesačný poplatok 14,99 €. Komu by nestačilo ani 5 GB, pre toho je určený paušál Mobilný internet na všetko, ktorý zahŕňa 10 000 MB za poplatok 19,99 €. Každý 1 MB navyše vás pri týchto dvoch programoch vyjde na 0,012 €/MB.

Pre zákazníkov, ktorí chcú surfovať bez viazanosti je určený program Mobilný internet 0 €. Za jednorazový poplatok 39 € získate štartovací balíček s USB modemom, SIM kartou a kreditom 9 €. Stačí potom už len vložiť kartu a začať surfovať v 3G, prípadne 2G sieti. Dáta si dobíjate ako kredit na Easy karte.

Za tip ďakujeme Petrovi Benickému.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu