Vyhrajte víkend s Fony.sk a 5 x Sony Ericsson Vivaz (aktualizované)

Pôvodný text, 2010-04-16 15:03:

Dvakrát ročne robíme s prispievateľmi diskusného fóra Fony.sk víkendové stretnutie v penzióne Zázrivej. Inak tomu nebude ani posledný aprílový víkend. Chcete sa ho zúčastniť aj vy a spolu s nami hrať o päť špičkových smartfónov Sony Ericsson Vivaz?

O čo ide?

Na základe správnych odpovedí na nasledujúce otázky vyberieme piatich z vás, ktorí získajú víkendové ubytovanie a stravu na "stretku Fony.sk" zadarmo. To však nie je ani zďaleka všetko. Okrem toho, že sa spoznáte s hlavnými aktérmi tohto servera, budete mať jedinečnú možnosť hrať spolu s nami o päť telefónov Sony Ericsson Vivaz.

RECENZIA: Sony Ericsson Vivaz

V sobotu bude 20 účastníkov stretnutia rozdelených do štyroch skupín s jedinečnou súťažnou úlohou. Jej predmet zatiaľ ponecháme v tajnosti, dozviete sa ho až na stretku. Skupina, ktorá svoju úlohu splní najlepšie, vyhrá toľko Vivazov, koľko bude mať členov.

Prvých (približne) 15 členov stretnutia je už známych vďaka téme STRETKO 23. - 25. april - nahlasovanie. Tí sa už o svoju účasť nemusia báť. Ďalších päť účastníkov vyberieme na základe zodpovedania týchto otázok:

1. Kedy vznikla spoločnosť Sony Ericsson? V roku 2000, 2001 alebo 2002?

2. Aký konektor používa Sony Ericsson Vivaz? Fast port, miniUSB alebo microUSB?

3. Koľko krabíc od telefónov sa nachádza na fotografii uverejnenej na nástenke oficiálnej Facebook stránky Sony Ericsson Slovakia na adrese facebook.com/sonyericssonslovakia? 39, 40 alebo 41?

4. Telefónne číslo a dôvod, prečo by sme mali vybrať práve Teba?

Odpovede posielajte na e-mailovú adresu sutaz@fony.sk s predmet správy VIVAZ.

Na základe týchto odpovedí vyberieme v pondelok 19. apríla 2010 piatich z vás, ktorí budú mať hradené víkendové ubytovanie aj stravu, a súčasne budú mať exkluzívnu šancu vyhrať Sony Ericsson Vivaz.

A čo od vás očakávame?

Volný víkend, dobrú náladu, chuť spoznať priaznivcov Fony.sk, chuť pozrieť sa na najnovšie technologické novinky a možnosť vlastnej (kľudne aj vlakovej, autobusovej) dopravy do Zázrivej.

DOPLNENÉ

Vylosovaní výhercovia: Marek Baláž, Peter Kunc, Stanislav Hrúz, Radoslav Hudák a Peter Chomanic.

Ako prebiehal výber?

Po vyradení nesprávnych odpovedí a dôvodov v štýle "zoberte ma, lebo chcem vyhrať Vivaz" nám ostalo deväť súťažiacich so správnymi odpoveďami, telefónnymi číslami a slušnými dôvodmi, prečo máme vybrať práve ich. Prvých troch sme vybrali na základe naozaj podrobnej obhajoby. Musíme uznať, že napísali všetko jasne a dôkladne, podľa našich predstáv. Z ostatných šiestich sme museli jednoducho žrebovať náhodným výberom. Jeden vyžrebovaný sa nemohol akcie zúčastníť z neplánovaných pracovných dôvodov, a tak sme sa aj prostredníctvom vylosovaných náhradníkov nakoniec dopracovali k zoznamu ľudí, ktorí nám telefonicky účasť na "stretku" už aj potvrdili.

Ostatných súťažiacich poprosíme o pochopenie, výber účastníkov nebol jednoduchý. Snažili sme sa byť spravodliví a výber sme čiastočne nechali aj na ruku osudu. Ak budete mať chuť, na jeseň budeme organizovať určite aj ďalšie stretnutie čitateľov a prispievateľov fóra Fony.sk. Sledujte nás aj naďalej.

Tím Fony.sk.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu