T-Mobile: viaceré benefity pri aktivácii

T-Mobile sa rozhodol aktualizovať svoju zimnú ponuku benefitov. Vybrať si môžete extra balíček k paušálom Podľa seba, 10 000 klubových bodov a novú verziu kupónu Paušálu pre blízkeho.

Balíček 3 000 voľných minút do siete T-Mobile (od 19. do 7. hodiny počas pracovných dní a 24 hodín denne počas víkendov a sviatkov) ostáva naďalej v ponuke. Taktiež ostáva v ponuke možnosť získať namiesto akciového telefónu ďalší extra balíček zdarma počas celých 24 mesiacov viazanosti.

Pri podpise zmluvy dostane každý zákazník 10 000 klubových bodov ako bonus, ktoré môže použiť na kúpu akciového telefónu. Tento benefit si môžete ponechať, no taktiež aj darovať svojmu blízkemu. V tom prípade vám T-Mobile vytlačí špeciálny kupón, s ktorým si obdarovaný môže uplatniť zľavu.

Okrem týchto bonusov získate aj nárok na akciový paušál s profilom Podľa seba 1+1 s 24 mesačnou viazanosťou za mesačný poplatok 9,99 €. K tejto akcii môžete získať akciový telefón z ponuky pre program Podľa seba 1. Pokiaľ si zákazník alebo jeho blízky uplatní nárok na akciový paušál, t.j. v deň kúpy svojho primárneho paušálu alebo prostredníctvom kupónu v daný resp. nasledujúci deň, získava na program Podľa seba 1+1 špeciálnu akciovú cenu 1 € mesačne na obdobie troch mesiacov. Pokiaľ si zákazník alebo jeho blízky uplatní kupón neskôr, a to do štyroch kalendárnych dní, získava na program Podľa seba 1+1 akciovú cenu 4,99 € mesačne na prvé tri mesiace.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu