Sony Ericsson W910i - telefón roka 2008 podľa GSM Association

Tlačová správa:

Trinásty ročník udeľovania prestížnych ocenení Global Mobile Awards organizáciou GSM Association už pozná svojich víťazov. Ocenenie „Najlepší mobilný telefón alebo zariadenie“ pre rok 2008 udelila porota telefónu Sony Ericsson W910i Walkman.

Mobile World Congress, Barcelona / Bratislava – 14. február 2008 – Spoločnosť Sony Ericsson uviedla model W910i Walkman na trh v minulom roku. Telefón spĺňa náročné požiadavky na mobilnú zábavu, hudbu, 3D hry, video a vysokorýchlostný prístup na internet. Ponúkne funkciu Shake control, ktorá umožňuje jednoduchým pohybom telefónu ovládať hudobné funkcie alebo hry. Funkcia SensMe vyhľadá a zoradí hudbu podľa nálady a tempa. Už v základnom balení nájdete pamäťovú kartu Stick Micro s kapacitou 1 GB, na ktorú uložíte viac ako 900 skladieb*.

“Sme hrdí, že sme získali také prestížne ocenenie, ktoré potvrdilo popularitu tohto modelu medzi širokou skupinou používateľov”, povedal Dick Komiyama, prezident spoločnosti Sony Ericsson.

Portfólio telefónov radu Walkman zaznamenáva vysoký nárast akceptácie medzi používateľmi. Od uvedenia modelu W800i Walkman v auguste 2005 bolo celosvetovo predaných už viac ako 57 miliónov mobilných telefónov radu Walkman. Posledným prírastkom do rodiny je model W980i Walkman, ktorý bol predstavený na tohtoročnom podujatí Mobile World Congress v Barcelone. Telefón posúva hranice mobilnej hudby a zábavy opäť o niečo ďalej. Ponúkne kvalitnejší a čistejší zvuk, pamäť na 8,000 skladieb* a vďaka koncepcii Walkman on Top môžete ovládať hudbu bez nutnosti otvorenia telefónu.

Nominované zariadenia v kategórii "Best Mobile Handset or Device":

3UK: 3 Skypephone

LG Electronics: LG Viewty (KU990)

Nokia: 6500 Classic

Samsung: SGH-G600

SonyEricsson: W910 Walkman Phone

Odkazy:

NOMINÁCIE v kategórii "Best Mobile Handset or Device":

globalmobileawards.com/nominees.shtml

VÍŤAZI všetkých kategórií:

globalmobileawards.com/winners.shtml

Nezabúdajte ani na slovenskú anketu Mobil roka 2007, v ktorej aktuálne vyberáte najlepší mobil roka 2007. Medzi nominovanými nájdete aj Sony Ericsson W910i. Navštívte Mobilroka.sk, hlasujte a vyhrajte jednu z hodnotných cien!

Diskusia k článku:

Začať diskusiu