O2 otvorilo svoju najmodernejšiu predajňu na Slovensku

Nová predajňa modrého operátora ponúka zákazníkom samoobslužnú zónu s počítačmi a široké portfólio vystavených smartfónov, tabletov a doplnkov.

V bratislavskom Auparku otvorilo O2 svoju najmodernejšiu a zároveň najväčšiu predajňu s predajnou plochou až 170 m2. Nachádza sa tu najširšie portfólio vystaveného hardvéru a príslušenstva.

V nových priestoroch dokážu predajcovia vybaviť najväčší počet zákazníkov zo všetkých predajní. V samoobslužnej zóne si môžu zákazníci vybaviť väčšinu požiadaviek sami bez pomoci asistenta. V prípade potreby bude, samozrejme, k dispozícii.

O2 novú predajňu otvára mesiac po nasadení moderného systému, ktorý uľahčí prácu nielen asistentom na predajniach a call centre, ale aj zákazníkom.

Systém bol vyvíjaný niekoľko rokov a hlavným motívom bolo rýchle vybavenie požiadavky zákazníka. Predajca tak môže viac času venovať rozhovoru so zákazníkom a jeho potrebám.

V novootvorenej predajni bude pracovať 14 konzultantov pod dohľadom vedúceho predajne, čo navýši kapacitu obsluhy predajne takmer o 30 %.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu