Nokia pripravuje na 6. júna novinky

Výrobca na svojom Twitter účte láka sériou krátkych videí na novinku, ktorá bude mať premiéru už o tri dni. Špekuluje sa o dvoch nových smartfónoch.

Firma HMD Global, ktorá stojí za značkou Nokia, pripravuje v Indii a Miláne na 6. júna tlačovú konferenciu. Neoficiálne sa hovorí o novinkách Nokia 5.2 a Nokia 6.2.

O Nokii 6.2 sa hovorí ako o menšej a slabšie vybavenej verzii Nokie X71. Ponúknuť má 6,2-palcový displej s výrezom na prednú kameru, Snapdragon 632, 4 GB operačnú pamäť RAM, 48 Mpix a čítačku odtlačkov na zadnej strane.

obr: @OneLeaks

O Nokii 5.2 sa internetom žiadne špekulácie nešíria. Keďže pôjde o nižšiu strednú triedu, očakávame len priemernú výbavu. Tak ako je pri smartfónoch Nokie zvykom, by mali byť obidve novinky zaradené do programu Android One.

Posledné zverejnené video ukazuje časť zariadenia s tenkou konštrukciou a pohyblivým tlačidlom, ktoré sa na telefón veľmi nepodobá. Na čo slúži sa môžeme len domýšľať. Pôjde snáď o tablet?

Predchádzajúce video naznačuje telefón uvádzaný sloganom sleek design & customizability. Ponúkať tak bude hladký elegantný dizajn s možnosťou prispôsobenia. Ako to Nokia myslí a všetko dôležité o novinkách sa dozvieme už vo štvrtok.

Zdroj: twitter.com/NokiaMobile

Diskusia k článku:

Začať diskusiu