Na jeden záber: Huawei P30 Lite

Lite verzie bývajú medzi zákazníkmi obľúbené. Za dostupnú cenu získajú telefón s pekným dizajnom a lákavými funckiami. Pri P30 Lite je to najmä fotoaparát.

Recenziu najlacnejšieho zástupcu tohtoročnej série P30 ste na našom webe možno už čítali. Koho tento dizajnovo pekný kúsok zaujíma, nájde v nej všetko dôležité. Hľadajte ju pod názvom Huawei P30 Lite - fotografický pokrok, výkonová stagnácia.

Výkonom veľmi neočarí, no čipset Kirin 710 a 4 GB operačná pamäť RAM bude menej náročnému používateľovi stačiť. Vďaka veľkému 128 GB úložisku vám možno ani nebude prekážať hybridný slot, ktorý dokáže pracovať buď s dvomi nanoSIM kartami alebo jednou SIM a jednou microSD kartou.

Prednú stranu vypĺňa 6,15'' displej s Full HD+ rozlíšením, ktorý má v hornej časti malý výrez na prednú 24 Mpix kameru. Lákadlom bude trojica fotoparátov na chrbte telefónu, vrátane širokouhlého objektívu.

Ako spomína kolega Richard v článku Takto fotí Huawei P30 Lite, normálny fotoaparát prináša slušné zábery, chýba mu len pomer strán 16:9. Páčiť sa vám môže aj rozostrovanie pozadia v režimoch Portrét a Clona. Kompletné informácie o hardvérovej výbave nájdete v základnom infe.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu