Telekom: Huawei P30 Lite v akciovej ponuke

K niektorému z paušálov od Telekomu si môžete kúpiť elegantný 6,15-palcový android so 48 Mpix fotoaparátom. Dostupný je v dual SIM verzii.

Recenziu lite verzie tohtoročnej série P30 od Huawei si už môžete prečítať aj na našom webe. Hľadajte ju pod názvom Huawei P30 Lite - fotografický pokrok, výkonová stagnácia, ktorý napovedá, že viac poteší funkciami fotoaparátu než výkonom.

Ten zabezpečuje čipset Kirin 710 a 4 GB operačná pamäť RAM. Vďaka veľkému 128 GB úložisku vám možno ani nebude prekážať hybridný slot, ktorý dokáže pracovať buď s dvomi nanoSIM kartami alebo jednou SIM a jednou microSD kartou. IPS displej so 6,15'' uhlopriečkou a Full HD+ rozlíšením má v hornej časti len malý výrez na prednú 24 Mpix kameru.

Medzi trojicou fotoaparátov na chrbte telefónu nechýba širokouhlý objektív. Ako spomína kolega Richard v článku Takto fotí Huawei P30 Lite, normálny fotoaparát prináša slušné zábery, chýba mu len pomer strán 16:9. Páčiť sa vám môže aj rozostrovanie pozadia v režimoch Portrét a Clona. Kompletné informácie o hardvérovej výbave nájdete v základnom infe.

Videorecenzie:

Modrý Huawei P30 Lite kúpite v Telekome za nasledovné ceny:

- 10 € mesačne pre ÁNO S (+ úvodný poplatok 149, pri kúpe cez web 139 €)

- 11 € mesačne pre ÁNO M (+ úvodný poplatok 89, pri kúpe cez web 69 €)

- 11 € mesačne pre ÁNO M Dáta (+ úvodný poplatok 89, pri kúpe cez web 69 €)

- 9 € mesačne pre ÁNO L (+ úvodný poplatok 1, pri kúpe cez web 1 €)

- 6 € mesačne pre ÁNO XL (+ úvodný poplatok 1, pri kúpe cez web 1 €)

- 1 € mesačne pre ÁNO XXL (+ úvodný poplatok 1, pri kúpe cez web 1 €)

Plná cena je u operátora stanovená na 399 eur.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu