Zajtra spoznáme novú sériu Honor 20

Nová vlajková flotila bude mať premiéru až zajtra, no už dnes vieme, že ju bude tvoriť trojica modelov, z ktorej si vyberie menej náročný zákazník aj ten, čo túži po nových technológiách.

Kedysi výrobcovia do poslednej chvíle urputne tajili informácie o pripravovaných novinkách, dnes už niektorí idú cestou prezradenia aspoň menších či väčších detailov. Zákazníci tak vedia, na čo sa môžu tešiť.

Produktový rad Honor 20 bude tvoriť Honor 20, Honor 20 Pro a Honor 20 Lite. Posledný menovaný už nie je zahalený žiadnym tajomstvom, oficiálne si ho môžete kúpiť napríklad aj u operátora O2. Kompletné špecifikácie sme vám priniesli v základnom infe už začiatkom mája.

Honor 20 Lite

Trojicu noviniek bude spájať elegantný dizajn tvorený efektami dynamického holografu. Zadná sklenená strana sa podľa vyjadrení výrobcu vyrába v dvojfázovom procese s využitím vlastnej technológie Triple 3D Mesh. Prvú vrstvu tvorí sklo a druhá je zložená z celej palety farieb typických pre rad Honor 20. Výsledkom je optický efekt, ktorý pôsobí ako trojrozmerný.

Honor 20 a 20 Pro dostanú 6,26-palcový displej s minimálnym rámom. Pomer veľkosti obrazovky k telu smartfónu je podľa výrobcu 91,6 %. Súčasťou pravej bočnej steny bude čítačka odtlačkov. Jej umiestnenie vychádza z prirodzenej polohy prstov pri uchopení telefónu do ruky. Skener odtlačkov v bočnej stene poznáme už z modelov iných výrobcov, ako prvé s ním prišlo Sony.

Lákadlom novej série budú fotoaparáty. Slogan "Zachyťte zázrak" napovedá, že v oblasti fotografovania sa nový rad posunie o krok ďalej. Séria videí na oficiálnom YouTube Honoru s kľúčovými slovami Closer, Wider a Darker prezrádza niektoré očakávané vlastnosti fotoaparátu.

Asymetrické rozmiestnenie šošoviek v tvare písmena L vylepšuje podľa výrobcu technologické schopnosti radu Honor 20, pretože umožňuje použitie väčšej batérie pri zachovaní celkovej estetiky skleneného zadného panelu s holografickým designom.

Tohtoročná séria kľúčových modelov bude odhalená 21. mája v Londýne. Na konferencii nebude chýbať ani zástupca našej redakcie, a tak sa môžete tešiť na prvé dojmy a živé fotografie.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Matti 20.05.2019 - 20:21

Čakám už mesiac na honor 20 a teraz otázka či to risknúť a kúpiť, alebo nájsť niečo iné kvôli problémom s USA...

Erik20.05.2019 - 20:53 Trvalý odkaz

Nie je v článku chyba? "Tohtoročná séria kľúčových modelov bude odhalená 21. februára." Nie mája alebo júna?

Laura20.05.2019 - 21:32 Trvalý odkaz

To je určite chyba. Ja som si to tiež všimla. 21.februára....to by sme sa posunuli v čase dozadu :-)

Lenka Ivančíková20.05.2019 - 23:09 Trvalý odkaz

samozrejme, ze ide o moju chybu. :) opravene, vdaka.

marek123421.05.2019 - 10:15 Trvalý odkaz

Matti, je na tebe, či ti stačí STOCK ROM Andorid 9, nakoľko začiatkom jesene príde Android Q, ten nedostaneš. Osobne, ak sa to nevyrieši, HUAWEI skončil. Načo by si niekto napr. kupoval vlajkovú loď, keď zostaneš max na aktualizáciach a Stock android verzii, čiže aj 30 PRO a 30 už neuvidia nový Android.

Celá diskusia 7 príspevkov